Beartoothin ja kitaristi Kamron Bradburyn tiet eroavat

Yhdysvaltalainen hardcore punk -yhtye Beartooth on ilmoittanut sosiaalisessa mediassaan, että se on päättänyt jatkaa eteenpäin ilman kitaristiaan Kamron Bradburya. Syiksi tapahtuneelle ilmoitetaan ainoastaan henkilökohtaiset seikat.

”Koemme, että on tärkeää kertoa kaikille, että henkilökohtaisista syistä olemme päättäneet jatkaa ilman kitaristiamme Kamron Bradburya. Kam on ollut oleellinen osa Beartoothin kehittämisessä siihen bändiin, mikä se nykyään on. Hänen panoksellaan tulee olemaan suuri merkitys yhtyeen perintöön, ja tulemme ikävöimään häntä. Rakastamme Kamia todella paljon, ja hän on ennen kaikkea ainutlaatuinen ystävä. Olemme kiitollisia siitä, että olemme saaneet jakaa niin monta muistoa hänen kanssaan kaikkien näiden vuosien aikana”, yhtye kirjoittaa.

Bradbury on soittanut yhtyeessä vuodesta 2014 asti. Mies ei ole itse julkaissut lausuntoa aiheesta omassa sosiaalisessa mediassaan, eikä hän ole muutenkaan julkaissut pitkään aikaan uutta sisältöä. Bradbury piti pitkän julkaisutauon tammikuun ja huhtikuun välillä.

Kommentoi julkaisua