Before The Dawn tekee paluun John Smith Rock festareilla!

before-the-dawn-2016Metallin monitoimimiehen Tuomas Saukkosen (Wolfheart, Black Sun Aeon, Dawn Of Solace, Routasielu) luotsaama tekee yhden keikan mittaisen paluun keikkalavoille esiintyen ensi kesänä John Smith -festivaalissa. Yhtyeen tunnetuimman albumin ”Deadlightin” julkaisusta tulee ensi vuonna kuluneeksi 10 vuotta ja bändin settilista John Smithissa tuleekin keskittymään isolta osin tähän albumiin. Yhtyeen kokoonpanoon kuuluu Saukkosen lisäksi Lars Eikind – laulu, Juho Räihä – kitara sekä Atte Palokangas – rummut.

Näillä erikoisemmilla ratkaisuilla erottuu isoista tapahtumista. John Smithin tavoite on tarjota idyllisen festarin lisäksi myös erikoisempia kattauksia ja mikä sen erikoisempaa kuin palauttaa bändi henkiin yhden keikan ajaksi.

”Minulle tämä on äärimmäinen kunnia. Olen herrat tavannut muutaman kerran keikoilla ja kyseinen bändi on ollut kuuntelussa todella pitkään. Huikea bändi, huikea albumi ja äärimmäisen huikeaa että tämä keikka ylipäätään onnistuu. Olen ylpeä” – John Smith

Kuuntele ”Deadsong” albumilta “Deadlight”:

Lisätiedot: https://www.facebook.com/beforethedawn/
Facebook Event: https://www.facebook.com/events/1425546457744828/
Kotisivu: www.johnsmith.fi
Liput: https://liveto.fi/tapahtumat/john-smith-rock-festival-2017-k-18/

Kommentoi julkaisua