Behemothin Nergal Kaaoszinelle In Absentia Dei -striimikeikasta: ”Olemme käyttäneet tähän yhtä paljon rahaa kuin uuden albumin tekemiseen”

Puolalainen death metal -suuruus järjestää 5. syyskuuta In Absentia Dei –livestream-konsertin. Keikkapaikkana toimii Puolassa sijaitseva kirkko, mutta tarkkaa sijaintia ei ole paljastettu. Kaaoszine tavoitti puhelimitse yhtyeen kitaristi-laulaja Adam ”Nergal” Darskin, joka tuntui olevan varsin innoissaan bändin tulevasta spektaakkelista, ja paljasti bändin käyttäneen sen suunnitteluun jo nyt yhtä paljon rahaa kuin he olisivat käyttäneet kokonaisen albumin nauhoittamiseen. Voit kuunnella haastattelumme bändin tulevasta striimikeikasta tästä:

Lippuja tähän teatraaliseen show’hun voi ostaa osoitteesta behemoth.live. Konsertti saattaa sisältää loukkaavaa sisältöä, joten ikärajan suositellaan olevan 18 vuotta.

Keikalla vierailevana tähtenä esiintyy myös black metal -yhtye Imperial Triumphant, jonka osuus striimataan suoraan New Yorkin The Slipper Roomista. In Absentia Dein varsinaista konserttiosuutta edeltää tunnin mittainen ”esinäytös”, jota voi katsoa ilmaiseksi bändin YouTube-kanavalta 5. syyskuuta kello 20:00 alkaen Suomen aikaa.

KaaosTV:n tilaajaksi voit käydä liittymässä täällä. Tilaamalla kanavan tuet samalla sivustomme toimintaa.

Kommentoi julkaisua