Behemothin Nergal myöntää valehdelleensa tulleensa potkituksi pois kuntosalilta Darkthrone-paitansa takia

Behemoth – Tuska 2019.

Uutisoimme sivustollamme taannoin, että puolalaisen Behemothin johtohahmona tunnettu Adam ”Nergal” Darski potkittiin pihalle YMCA-nimiseltä (Nuorten Miesten Kristillinen Yhdistys, NMKY) kuntosalilta. Syyksi Nergal kertoi sen, että hänellä oli päällään black metal -yhtye Darkthronen paita.

Nergal on nyt kuitenkin avautunut asiasta Kerrang! -lehden haastattelussa, jossa hän kertoo keksineensä koko tarinan omasta päästään. Mies selittää:

”Tykkään aiheuttaa kohua – se on minun luontoni. Tykkään trollata ja provosoida ihmisiä. Muistatteko sen tarinan, jossa YMCA potki minut pihalle kuntosaliltaan?

Orion [Behemothin basisti] ja minä olimme siellä, mutta meidän pitikin mennä yhdelle toiselle kuntosalille, joten keksin sitten päästäni tarinan siitä, että meidät heitettiin pihalle aatteidemme takia ja niin edelleen. Ja voi veljet, se päätyi otsikoihin kaikkialle! Ihmiset olivat helvetin vihaisia. He sanoivat, että minut pitäisi hakata, ja että se saisi heidät iloiseksi.

Luin kommentteja ja mietin, että ’Miksi? Ei kukaan kysy minulta, että onko tämä totta – koska se ei ollut, minä keksin sen kokonaan itse.’ Se oli jälleen yksi tapaus, jossa tajusin miten helppoa ihmisiä on manipuloida ja huijata, ja että voi tehdä ihan mitä vaan haluaa.”

 

 

Kommentoi julkaisua