Beyond Awareness sopimukseen Ranka Kustannuksen kanssa: Uutta musiikkia perjantaina

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 9.1.2023

Tamperelainen metalcore-pumppu Beyond Awareness on solminut levytyssopimuksen Ranka Kustannuksen kanssa ja julkaisee uuden sinkun ”Crime” perjantaina 13.1.2023 Pekka Keräsen ohjaaman musiikkivideon kera. ”Crime” on ensimmäinen irrotus bändin tulevalta debyyttialbumilta ja edustaa bändin päivitettyä soundia.

Beyond Awareness saavutti jo omakustanteillaan hyvin kuuntelijoita mm Spotifyssä. Bändi on mielenkiintoisinta ja lupaavinta mitä me olemme tässä genressä kuulleet Suomesta pitkään aikaan. Bändi kertoo sopimuksestaan Ranka Kustannuksen kanssa seuraavaa:

”On upeaa liittyä Ranka-perheeseen niin monen taitavan yhtyeen joukkoon! Beyond Awarenessin ja Rankan yhteistyön ensimmäinen julkaisu Crime on täydellinen debyyttisingle sen edustaessa hyvin meidän päivitettyä meininkiä. Kappaletta tuli hiottua jonkin aikaan, koska halusimme tehdä siitä meidän parhaan biisin tähän asti sekä tuoda jotain uutta Suomen metalcore-kenttään. Crime tarjoaa mielestämme virkistävää lisäpotkua tähän ehkä vähän ’jämähtäneeseen’ genreen ja emme malta odottaa että päästään esittelemään lisää meidän biisejä suomalaiselle ja kansainväliselle metalliskenelle.”