Kuva: Beyond Retro

Beyond Retro tekee yhteistyötä helsinkiläisen All That Plazz -levymerkin kanssa

Kirjoittanut Niko Kuusela - 28.2.2023

Vintage-ketju Beyond Retrossa vietetään Access All Areas the Band Edit -kampanjaa, jossa juhlistetaan bändipaitoja musiikin tyylikkäimmiltä vuosikymmeniltä. Helsingin Beyond Retro -myymälä ja All That Plazz -levykauppa tekevät kampanjan tiimoilta näyttävää yhteistyötä.

Musiikki ja muoti kuuluvat tiiviisti yhteen ja ovat syvällä lontoolaislähtöisen vintage-ketju Beyond Retron DNA:ssa. Helmi-maaliskuussa Beyond Retrossa juhlistetaan bändi-t-paitoja, jotka lukeutuvat vintage-fanien himotuimpiin helmiin. Access All Areas the Band Edit -kampanjaan on poimittu bändipaitojen parhaimmistoa sekä nahka- ja denim-aarteita.

“Catwalkeilla on näkynyt viime aikoina paljon viittauksia ikonisimpiin musiikin tyylivuosikymmeniin, esimerkiksi Philipp Pleinin Bowie-tyyliset salamat, Anna Suin punk-henkiset tartaanit tai Hermesin Liam Gallagher -vaikutteiset parkatakit. Erityisesti 90-luvun indie sleaze -tyyli näkyy myös katukuvassa. Näistä on ammennettu inspiraatiota myös Access All Areas the Band Edit -kampanjaan”, kertoo viestintä- ja markkinointipäällikkö Elin Tranberg Beyond Retrosta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Beyond Retro on ollut perustamisestaan lähtien keskeinen brändi erilaisille alakulttuureille ja läsnä paikallisissa luovien ihmisten yhteisöissä. Bändipaitojen lisäksi Beyond Retrossa nostetaan kampanjan aikana esiin tämän hetken kiinnostavimpia indielevyjä.

“Olemme itsekin intohimoisia vintage-vaatteiden suosijoita, joten yhteistyö Beyond Retron kanssa tämän teeman ympärillä tuntuu erittäin luontevalta. On hienoa, että All That Plazzin levyt ja artistit saavat näkyvyyttä Beyond Retron kaltaisessa second hand -mekassa. Uskon myös, että Beyond Retron vintage-bändipaidat tulevat kiinnostamaan meidän asiakkaitamme”, kuvailee All That Plazzin perustaja Aleksi Pahkala.

Access All Areas the Band Edit -kampanja on parhaillaan käynnissä Helsingin Kauppakeskus Forumissa sijaitsevassa Beyond Retro -myymälässä. All That Plazz -levymerkin julkaisuja on myynnissä myymälässä 20.2.–4.3.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Luetuimmat

Uusimmat