Billy Talent Suomeen kahdelle keikalle marraskuussa

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 13.5.2016

Billy Talent 2016Moninkertaista platinaa myynyt kanadalaisyhtye Billy Talent saapuu Suomeen kahdelle keikalle. Yhtye esiintyy Logomossa Turussa 5.11. ja The Circuksessa Helsingissä 6.11. Liput keikoille tulevat myyntiin perjantaina 20. toukokuuta.

Bändi julkaisee uuden albumin ”Afraid Of Heights” 29. heinäkuuta, josta ensimmäinen singlelohkaisu ilmestyi tänään. Kuuntele albumin nimeä kantava ”Afraid Of Heights”-single täältä.

Billy Talent aloittaa pian kattavan kiertueen ja esiintyy kesällä 2016 myös lukuisilla festivaaleilla. Yhtye nähdään siis myös Suomessa marraskuun alussa kahdella keikalla. Loistavasta live-esiintymisestään tunnettu yhtye on vieraillut Suomessa useaan otteeseen myös aiemmin ja esiintynyt mm. Provinssissa, Ruisrockissa, Oulussa, Tampereella ja Helsingissä. Tulevien keikkojen lippujen ennakkomyynti starttaa keskiviikkona 18. toukokuuta ja julkimyynti perjantaina 20. toukokuuta.

13-vuotisen uransa aikana Billy Talent on myynyt lähes 3 miljoonaa albumia maailmanlaajuisesti. Jokainen yhtyeen albumeista, I,II ja III, on myynyt moninkertaista platinaa ja edellinen studioalbumi ”Dead Silence” on tähän päivään mennessä myynyt jo reippaasti yli platinaa.

”Afraid Of Heights”-albumin ennakkotilaajilla on mahdollisuus ostaa liput keikalle ennakkoon jo keskiviikkona 18. toukokuuta. Lisää infoa Levykauppa ÄX:n sivuilta; http://www.levykauppax.fi/artist/billy_talent/afraid_of_the_heights/467796/

Lauantai 5.11.2016
Logomo, Turku
Liput alkaen 38,5 EUR (hinnasta maksetaan 1€ hyväntekeväisyysjärjestö Plus 1:lle)
Myynti alkaa 20.5. klo 11 osoitteessa Lippu.fi

Sunnuntai 6.11.2016
The Circus, Helsinki
Liput alkaen 38,5 EUR (hinnasta maksetaan 1€ hyväntekeväisyysjärjestö Plus 1:lle)
Myynti alkaa 20.5. klo 11 osoitteessa Ticketmaster.fi

http://www.billytalent.com/
https://twitter.com/billytalentband
https://www.instagram.com/billytalentband/
www.fullsteam.fi

Luetuimmat

Uusimmat