Black Dreams julkaisi uuden musiikkivideon kappaleesta ”Kiss The Gun”

julkaisi tänään uuden singlen ”Kiss the Gun”. Kappale on luonnolinen jatkumo kahdelle aikaisemmalle singlelle ”My Hell” ja ”Soul Stealer”. Bändi on myös tekemässä kokopitkää albumia, jonka julkaisuajankohdasta tiedotetaan myöhemmin.

Black Dreams on Raumalta lähtöisin oleva bändi, joka soittaa bluespohjaista raskasta rockia. Bändin aikaisemmat julkaisut ovat saaneet radiosoittoa mukavasti ympäri maailmaa, ja bändi teki keväällä 2017 kiertueen Itä-Euroopassa.

Kiss the Gun” –biisi kertoo lohdutonta tarinaa naisesta, joka on jo parhaat päivänsä nähnyt. Käytös on sekopäistä ja arvaamatonta, ehkä siksi, että kyseinen nainen on elänyt rankan lapsuuden. ”Kiss the Gun” –otsikko sisältää kuitenkin paljon vaihtoehtoisia merkityksiä, ja kuulija voikin muodostaa tekstin, videon ja kansitaiteen perusteella ihan oman näkemyksensä aiheesta.

Juha Kraapo, laulaja ja pääasiallinen biisintekijä:

”Valitsimme tällä kertaa videobiisiksi kappaleen nimeltä ”Kiss the Gun”. Onko se sitten tähänastisista biiseistämme paras? Vaikea sanoa, katsotaan millaista palautetta tulee. Ainakin se perustuu omiin kokemuksiin – on yllättävää, millainen sekopäämagneetti tatuoitu pitkätukkainen bändin solisti voi pahimmillaan olla. Ehkä se pahan pojan imago vetää puoleensa ongelmia. Tai sitten se blondi solisti on vain itsekin ihan hullu jätkä, haha.”

Kuuntele ”Kiss the Gun”:

http://www.deezer.com/album/57409432
https://listen.tidal.com/album/84905232

Kommentoi julkaisua