Black Label Societylta uusi musiikkivideo ”End Of Days”

Kirjoittanut Satu Haiko - 4.11.2021

Yhdysvaltalainen heavy metal-yhtye Black Label Society on julkaissut virallisen musiikkivideon tuoreelle kappaleelleen ”End Of Days”. Biisi löytyy yhtyeen 26.11. ilmestyvältä studioalbumilta ”Doom Crew Inc.”, joka julkaistaan MNRK Heavyn (toimi aiemmin nimellä eOne Music) kautta.

New Jerseyn Morristownissa toimivalle radiokanava 105.5 WDHA:lle antamassaan haastattelussa bändin laulaja Zakk Wylde kuvaili ”Doom Crew Inc.” albumin luomisprosessia seuraavasti:

”Se menee aina niin, että ensin tulee musiikki ja sitten melodia. Tämän jälkeen minun täytyy löytää jotain, mistä haluan laulaa. Joten kirjoitan lyriikat. Sillä tavalla se yleensä aina menee. Ja kun kaikki se on tehty, tulevat soolot. Maalaus on valmis, ja soolo kehystää sen. Niin sitten voit vain istua alas ja katsoa koko juttua. Niin me yleensä teemme.”

Katso ”End Of Day”-kappaleen musiikkivideo tästä:

 

”Doom Crew Inc.” tulee olemaan saatavilla digitaalisesti CD- ja vinyyliversiona sekä deluxe-versiona, joka sisältää vinyylin, CD-longboxin, kasetin ja paljon muuta. 12-raitainen albumi on kunnianosoitus yhtyeen ”ensimmäisenä saapuvalle ja viimeisenä lähtevälle” kiertuehenkilökunnalle sekä faneille. Wylden kotistudiossa Black Vaticanissa äänitetyn albumin kappaleet ovat oodeja elämän juhlalle ja suruille.

 


”Doom Crew Inc.”-albumin kappalelista:

01. ”Set You Free”
02. ”Destroy & Conquer”
03. ”You Made Me Want To Live
04. ”Forever And A Day
05. ”End Of Days
06. ”Ruins”
07. ”Forsaken”
08. ”Love Reign Down”
09. ”Gospel Of Lies”
10. ”Shelter Me”
11. ”Gather All My Sins
12. ”Farewell Ballad

 

Luetuimmat

Uusimmat