Black Light Discipline tarjoilee uuden maistiaisen tulevalta albumiltaan: kuuntele ”Let Everything Burn”

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 21.9.2018

Black Light Discipline julkaisee kolmannen singlensä vuoden 2019 aikana julkaistavalta täyspitkältä (TBA). Nyt julkaistava single, ”Let Everything Burn”, on uudelleen toteutettu versio kappaleesta, joka julkaistiin alun perin ”Same Story, Different People” -EP:llä (2006). Energisessä biisissä kuullaan muun muassa electrometal- ja goth-elementtejä. Single on saatavilla 21. syyskuuta digitaalisissa jakelukanavissa maailmanlaajuisesti. Voit kuunnella kappaleen tästä:

Bändi on julkaissut tulevalta albumilta aiemmin singlet ”The Ghost Door” ja ”Deadlight”. Syksyn aikana on luvassa neljäskin sinkkujulkaisu, jonka yhteydessä bändi julkaisee uuden musiikkivideon.

Kuopiolainen Black Light Discipline on ollut aktiivisena vuodesta 2006 lähtien ja julkaisut tähän mennessä kolme täyspitkää albumia ja kolme musiikkivideota. Bändi on keikkaillut Suomen lisäksi Venäjällä, Saksassa, Espanjassa, Kroatiassa sekä Tanskassa. Seuraavan kerran BLD esiintyy Hellsinki Industrial Festivaalilla, joka järjestetään lokakuussa Nosturissa. Bändin tähän mennessä tunnetuimmat levytykset ovat coverointi Laura Braniganin ”Self Control” -hitistä ja bändin omaa tuotantoa edustava ”Walls Inside Us”. Bändin musiikki on yhdistelmä melodista metallia ja EDM-elementtejä.

Aiemmat albumit:
Death by a Thousand Cuts (2014)
Against Each Other (2012)
Empire (2009)

Musiikkivideot:
On Fire (2014)
Walls Inside Us (2012)
Tides (2009)

Lisätietoja:
www.bld.fi
www.facebook.com/BlackLightDiscipline

https://www.youtube.com/user/BlackLightDiscipline/videos

Luetuimmat

Uusimmat