Kuva: Eleanor Jane

Black Sabbath -basisti Geezer Butler alkoi työstää omaelämäkertaansa

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 18.3.2021
Kuva: Image: Eleanor Jane

Heavy metal -legenda Black Sabbathin basistina tunnetulla Geezer Butlerilla on varmasti paljon kerrottavaa elämästään, urastaan Sabbathissa kuin myös musiikillisesta toiminnastaan ylipäätään.

Niinpä asiasta kiinnostuneita varmasti ilahduttaa tieto siitä, että bassotaituri on alkanut kirjoittaa omaelämäkertaansa. Toistaiseksi ei ole vielä tiedossa, milloin omaelämäkerta olisi valmis.

”Aloitin kirjoittamisen sen jälkeen kun vanhempani kuolivat. Toivoin aina, että olisin kysynyt heiltä enemmän. En tiedä paljoa äidistäni tai isästäni, koska he vain aina olivat siinä. Joten aloin kirjoittaa muistelmiani lapsenlapsilleni luettavaksi, ja on ollut hauskaa käydä läpi asioita – vanhoja aikoja ja Birminghamissa kasvamista. Kirjoitan parhaillaan siitä”, Butler kertoo Cleveland.com-sivustolle.

Alun perin kitaristina muusikon uransa aloittanut Butler perusti Black Sabbathin Ozzy Osbournen, Tony Iommin ja Bill Wardin kanssa vuonna 1968. Hän soitti bassoa lähes kaikilla Black Sabbathin albumeilla.

Butlerin viimeisin yhtye on vuonna 2018 perustettu Deadland Ritual, joka kuitenkin ilmoitti lopettamisestaan aiemmin tänä vuonna.

 

Luetuimmat

Uusimmat