Black Sabbathin konsertti vaihtuu Ozzy & Friends konsertiksi

Black Sabbath tiedotti perjantaina, ettei yhtye voi toteuttaa tulevaa kiertuettaan alkuperäisten suunnitelmien mukaan yhtyeen alkuperäisjäsenen,  kitaristi Tony Iommin sairastuttua imusolmukesyöpään. Black Sabbath ei kuitenkaan halunnut aiheuttaa pettymystä faneilleen peruuttamalla odotettuja keikkoja, vaan osoittaa tukensa sairastuneelle Tony Iommille toteuttamalla konsertit Ozzy & Friends -kokoonpanolla.

Tähän mennessä on varmistunut, että Helsingissä lavalle nousevat Ozzy Osbournen lisäksi ainakin Black Sabbathin alkuperäisjäsen, basisti Geezer Butler, joka esittää Ozzyn kanssa erityisen Black Sabbath -setin kunnioituksen ja tuen osoituksena Iommille. Lavalla nähdään myös Ozzyn kanssa pitkään soittanut kitarataituri Zakk Wylde. Osalla kiertueen keikoista lavalle nousee myös Guns N´Roses-kitaristi Slash, mutta Helsingin keikkaa ei Slashin aikatauluihin saatu valitettavasti mahdutettua. Ozzy kerää parhaillaan lisää nimekkäitä ystäviä mukaansa tribuuttikiertueelle, ja lopullinen esiintyjälista varmistuu kevään mittaan.
Jo ennakkoon loppuunmyytyyn Black Sabbathin konserttiin ostetut liput käyvät Ozzy&Friends -konserttiin sellaisenaan. Lipunostajat voivat halutessaan myös palauttaa liput huhtikuun loppuun mennessä Lippupisteeseen.

Liput: 79 / 75 € + mahd. toimituskulut

Lippupiste ja Live Nation eivät vastaa kadonneista lipuista.

Kommentoi julkaisua