Black Veil Bridesin entinen basisti Ashley Purdy: ”Teknisesti ottaen en lähtenyt bändistä”

Yhdysvaltalainen teatraalista rockia soittava julkaisi marraskuussa 2019 tiedotteen, jonka mukaan basisti on päättänyt jättää yhtyeen. Tuolloin kerrottiin, että päätös oli Purdyn ja yhtyeen yhteinen ja sovussa tehty. Nyt Purdy on kuitenkin avautunut tapahtuneesta Sonic Perspectives -median haastattelussa, ja hänen mukaansa asia on mutkikkaampi kuin on aiemmin annettu ymmärtää. Hän kertoo perheensä saaneen lokakuussa 2019 odottamattomia suru-uutisia ja oman terveytensäkin olleen koetuksella, jolloin hän päätyi viikoksi sairaalaan ja terapiaan. Tämän jälkeen yhtye kuitenkin tiedotti basistin jättäneen yhtyeen. Hän kertoo:

”Ajoitus oli täysin väärä. Niillä kahdella asialla ei ollut mitään yhteyttä. Lakiteknisistä syistä on asioita, joista en voi puhua. Yhtyeen fanit ovat jatkuvasti kyselemässä, miksi lähdin bändistä. Teknisesti ottaen en lähtenyt bändistä – en vain soita siinä enää. Minun täytyy toistaiseksi puhua asiasta näillä termeillä. Black Veil Brides on voittoa tekevä yritys, johon liittyy lakiteknisiä asioita. Tämä on kuin avioero, ja selvitämme kyllä asiat.”

Lisäksi ”Nowhere” -nimeä kantavan soolokappaleen julkaissut Purdy kertoo haastattelussa tulevaisuudensuunnitelmistaan, joihin kuuluvat muun muassa uusi musiikkivideo, mahdollisia live-esiintymisiä sekä uusia singlejulkaisuja, kenties jopa sooloalbumi. Voit katsoa ”Nowhere”-kappaleen lyriikkavideon tästä:

Kommentoi julkaisua