(Black)Saturday Of Death Lohjalla Ravintola Wanhassa Vaunussa 28.4.

Toisen kerran Lohjalla järjestettävässä Saturday Of Death- tapahtumassa rikotaan jälleen genrerajoja takuuvarmassa crossover- hengessä. Lauteille astelevat perinteiseen death metalliin nojaavat kaupungin omat bändit ja sekä black metal pioneeri .

Corpse Molester Cult

Vuonna 2005 perustettu lohjalainen Corpse Molester Cult jyystää perinteitä kunnioittavaa vanhan liiton death metallia taatulla ruotsidödiksestä tutulla moottorisahasaundilla. Bändin riveissä kitaran varressa rakkauttaan klassiseen death metalliin todistaa Amorphiksen nokkamies Tomi Joutsen.

Insanity

1994 perustettu Insanity pisti parin EP:n jälkeen pillit pussiin 1999. 2016 bändi teki räväkän paluun kahden uuden jäsenen kera iskemällä kehiin aikaisempaa huomattavasti rankempaa materiaalia siirtyessään melodeathista suoraan perinteisemmän death metal survomisen ja runttauksen pariin. Bändi nähdään nyt tapahtumassa toista kertaa ja tiukemmassa keikkakunnossa kuin koskaan!

Barathrum

Kotimaisen black metallin legenda ja pioneeri saapuu ensimmäistä kertaa Lohjalle keikalle ja tekee sen tyylilleen uskollisesti täysin anteeksipyytelemättömällä asenteella ja on varmaa, että tämä keikka ei tule jättämään ketään kylmäksi! Bändin julmetun pitkää ja värikästä historiaa on tähän väliin turha sen enempiä tarinoida, sillä ne tietää, jotka tietää. Keikka tulee Barathrumin perinteita noudattaen kuitenkin varmuudella jäämään historian kirjoihin tavalla tai toisella. Bändin nokkamies Demonos Sovan omin sanoin (eli bändin klassikkobiisiä mukaillen): Siitä tulee vittu ”Last Day In Lohja!”

(Black)Saturday Of Death
28.4. Ravintola Wanha Vaunu
Mäntynummentie 14, Lohja
Liput 15 € + narikka
https://www.facebook.com/events/153938511975737/

Kommentoi julkaisua