Blakelta uusi albumi marraskuussa

Helsinkiläinen heavyrock-yhtye Blake on solminut sopimuksen Hype Recordsin kanssa ja bändin uusi albumi ”Haze Parade” julkaistaan 24.11.2010. Bluesin ja rockin vaikutteita raskaaseen heavyyn upottava laskeutuu uutukaisellaan vanhojen blues-miesten tienristeykseen käymään kauppaa vihtahousun kanssa 70’s heavyn tahdissa. Lue lisää nähdäksesi koko lehdistötiedote.

– Haze Parade -albumi on äänitetty vanhanaikaisella tyylillä, biisit on soitettu hyvällä groovella ja se myös kuuluu. Turha kliininen viilaaminen on jätetty prosessista pois ja nyt albumilla on intensiivinen ja maanläheinen tunnelma. Ollaan laskeuduttu avaruudesta jopa maan alle! fiilistelee Blaken solisti Aaro Seppovaara.

Ensimmäinen albumilta lohkottu digisingle julkaistaan 25.10. Fingers Crossed antaa juurevaa esimakua marraskuussa julkaistavalta levyltä. Sinkku on jo nyt saanut radioissa hienon vastaanoton!

Haze Parade -albumin on tuottanut Aaro Seppovaara yhdessä Hiili Hiilesmaan kanssa. Bändi groovaa uudella levyllään paremmin kuin koskaan ja osasyynä tähän on Blaken tuorein jäsen Kari ”Korak” Reini, joka tunnetaan mm. 45 Degree Womanin ja Hybrid Childrenin riveistä. Haze Parade on Blaken viides pitkäsoitto ja albumien lisäksi voimakas livebändi on soittanut satoja keikkoja. Yhtye on keikkaillut nimekkäiden kokoonpanojen, kuten mm. AC/DC:n, Motörheadin, Black Label Societyn, Cathedralin, Therapy?:n, Mustachin ja Iggy Popin, kanssa.

Kommentoi julkaisua