Blind Channelin ”Violent Pop” -albumi julkaistaan maaliskuussa

Modernin kansainvälisen rockin aallonharjalla ratsastava Blind Channel julkaisee 6. päivä maaliskuuta odotetun, kolmannen albuminsa. ”Violent Pop” -nimisen albumin tuotannosta on vastannut muun muassa Amorphiksen ja Robinin levyjen tuottaja Jonas Olsson. Albumia on ollut tekemässä myös muun muassa Volbeatin isojen hittien takana oleva tanskalainen Jacob Hansen. Levyn julkaisee maailmanlaajuisesti Ranka Kustannus sekä Euroopan saksankielisellä alueella Out Of Line Music.

Bändi kuvailee uutta albumiaan seuraavasti: ”Nyt, jos koskaan, ollaan päästy asian ytimeen. On suuri ilo luvata teille intensiivinen Blind Channel -albumi, jonka nimi ’Violent Pop’ kertoo kokonaisuudesta kaiken olennaisen. Emme malta odottaa, että te fanit pääsette kuulemaan nämä biisit levyltä ja keikoilla!”

Viime vuosien aikana Blind Channel on vakiinnuttanut asemansa yhtenä kotimaamme lupaavimmista kansainvälisistä rock-yhtyeistä. Bändin musiikkia on striimattu Spotifyssa yli 13 miljoonaa kertaa yli 40 eri maassa. Blind Channel saavutti vuoden 2019 Emma Gaalassa ensimmäisen ehdokkuutensa ”Vuoden Rock” -kategoriassa ja on esiintynyt Suomen rajojen ulkopuolella muun muassa Hollywood Undeadin, Disturbedin, Simple Planin sekä All That Remainsin kanssa. Yhtye on parhaillaan valmistautumassa sen tähän mennessä pisimpään Euroopan-kiertueeseen.

Kappalelista:
1. Gun
2. Over My Dead Body
3. Died Enough For You
4. Fever
5. Timebomb (Feat. Alex Mattson​)
6. Snake (feat. GG6 from Amaranthe​)
7. One Of Us
8. Enemies With Benefits
9. Love Of Mine
10. Feel Nothing
11. Lanterns

Blind Channel – #ViolentPopOverEurope 2020:
20.1. Dornbirn, Itävalta *
27.1. Linz, Itävalta *
31.1. Köln, Saksa
1.2. Mannheim, Saksa
3.2. Monthey, Sveitsi *
7.2. Berliini, Saksa
8.2. Stuttgart, Saksa
9.2. Hampuri, Saksa
10.2. Eindhoven, Alankomaat *
13.2. Karlstad, Ruotsi *
* with Amaranthe

https://www.instagram.com/blindchannel/
https://www.facebook.com/BlindChannelBand/
https://twitter.com/BlindChannelFIN
https://spoti.fi/387wmQG

Kommentoi julkaisua