Blink-182 -rumpali juhlisti valtavaa henkilökohtaista virstanpylvästä viikonloppuna: lensi ensimmäistä kertaa lentokoneella sitten vuoden 2008 lento-onnettomuuden

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 16.8.2021

Blink-182 -yhtyeestä tunnettu rumpali Travis Barker juhli valtavaa henkilökohtaista virstanpylvästä lauantaina, kun hän lensi lentokoneella ensimmäistä kertaa vuonna 2008 tapahtuneen lento-onnettomuuden jälkeen, Daily Mail kertoo sivustollaan.

Travis Barker nähtiin lentokentällä Camarillossa, Kaliforniassa, ennen kuin hän nousi yksityiseen lentokoneeseen tyttöystävänsä Kourtney Kardashianin kanssa. Pari lensi Cabo San Lucasiin lomailemaan Kardashianin äidin Kris Jennerin ja hänen poikaystävänsä Corey Gamblen kanssa.

19. syyskuuta 2008 Barker ja hänen seurueensa olivat osallisina kuolemaan johtaneessa Learjet 60 -onnettomuudessa, joka tappoi molemmat lentäjät sekä Barkerin avustajan Chris Bakerin ja vartijan Charles ”Che” Stillin. Barker ja Adam ”DJ AM” Goldstein, jotka olivat juuri esiintyneet yhdessä Etelä-Carolinassa yhteistyössä toimivan TRV $ DJAM -projektinsa kanssa onnistuivat pakenemaan koneesta, mutta saivat toisen ja kolmannen asteen palovammoja lentokoneen sytyttyä tuleen. Goldstein kuoli lopulta huumeiden yliannostukseen vuonna 2009, kun taas Barker haki hoitoa traumaattiseen stressihäiriöön, jonka sai onnettomuuden seurauksena.

Barker paljasti toukokuussa, että hänellä oli suunnitelmia voittaa pelkonsa ja lentää uudelleen. Hän kertoi Men’s Healthille, että ”joku hyvin läheinen” ilmoittaa hänelle 24 tuntia etukäteen, jolloin hän pakkaa laukkunsa, istuu autoon ja lähtee lentokentälle noustakseen lennolle. Rumpali ei tiennyt, milloin matka oli tulossa, mutta hän tiesi tarkalleen mitä odottaa, kun hän sai puhelun.

Barker kertoi silloin lentopelkonsa voittamisesta seuraavaa:

”Minulle voi tapahtua miljoona asiaa. Voisin kuolla rullalautani kanssa, joutua auto-onnettomuuteen tai minut voitaisiin ampua. Mitä tahansa voi tapahtua. Tai voisin saada aivokasvaimen ja kuolla. Miksi minun pitäisi silti pelätä lentokoneita?”