Blink-182:n Mark Hoppus kertoo lisää terveydentilastaan syöpädiagnoosin jälkeen

Kirjoittanut Satu Haiko - 30.6.2021

Blink-182:n basistina ja laulajana tunnettu Mark Hoppus antoi sunnuntaina 27. kesäkuuta ensimmäistä kertaa faneille lisätietoa terveydentilastaan sen jälkeen kun oli paljastanut sosiaalisessa mediassa saaneensa syöpädiagnoosin. Hoppus lähetti videostriimiä Twichin kautta ja vastasi fanien kysymyksiin.

Kaupallinen yhteistyö

Vinyylien suosio kasvaa kasvamistaan - Backstage Rock Shop tuo myyntiin kiinnostavia harvinaisuuksia ja uudelleenjulkaisuja →

”Kuinka voin tänään? Paljon paremmin kuin eilen. Eilinen oli helvetillinen, ja heräsin tänään tuntien oloni paremmaksi – menin kävelylle, söin kunnollisen aamiaisen, eikä minusta ole tuntunut siltä, että minun täytyy oksentaa. Otetaan se voittona.”

”Hyvinä päivinä menen tekemään asioita. Tänään oli ensimmäinen kerta, kun lähdin kotoani noin viiteen päivään. Mutta tällä kierroksella kemoterapiaa en juuttunut täysin sohvalle musertuneena. Katsoin oikeasti elokuvia ja kävelin ympäriinsä siivoten kotia ja hengailin koirieni kanssa… Minusta ei tuntunut vain siltä kuin olisin myrkytetty ja sähköistetty zombie nojaamassa sähköaitaan, kuten edellisillä kierroksilla oli. ”