Blink-182:n Mark Hoppus sai syöpädiagnoosin: ”Se on perseestä ja minua pelottaa”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 24.6.2021

Pop punk -ikoni Blink-182:n basistina ja laulajana tunnettu Mark Hoppus on saanut syöpädiagnoosin. Hoppus kertoi asiasta sosiaalisessa mediassa, jossa hän paljasti saaneensa diagnoosin kolme kuukautta sitten ja käyneensä kemoterapiassa.

”Viimeisten kolmen kuukauden ajan olen käynyt syövän takia kemoterapiassa. Minulla on syöpä. Se on perseestä ja minua pelottaa, mutta samaan aikaan olen todella siunattu upeilla lääkäreillä sekä perheellä ja ystävillä, jotka auttavat minut tämän läpi. Minulla on vielä hoitoja joidenkin kuukausien ajan, mutta yritän pysyä toiveikkaana ja positiivisena. En malta odottaa päästä syövästä eroon ja nähdä teitä konserteissa. Rakkautta teille kaikille!”, Hoppus kirjoittaa.