Block Buster julkaisee debyyttialbuminsa syyskuussa

Kuopiolainen julkaisee ensimmäisen pitkäsoittonsa perjantaina 13. syyskuuta. Italialaisen Frontiers Musicin kautta julkaistava ”Losing Gravity” -nimellä kulkeva albumi äänitettiin viime vuonna tuottaja Joonas Parkkosen johdolla, joka toimi myös levyn miksaajana. Masteroinnista puolestaan vastasi Svante Forsbäck, jonka kädenjälki on näkynyt mm. Volbeatin ja Rammsteinin albumeilla.

”Emme voisi olla tyytyväisempiä lopputulokseen ja odotamme suurella innolla, että saadaan viimein meidän ensimmäinen lätty pihalle. Uskallan myös väittää, että levy sisältää parasta ja samalla freeseintä rock-musaa, mitä Suomesta on hetkeen tullut! Esikuville kumartelua on toki sopivissa määrin, mutta vaikutteita on ammennettu huomattavasti myös laatikon ulkopuolelta”, hehkuttaa bändin rumpali Jaakko Metsäpelto.

”Losing Gravityn” kansitaide on kreikkalais-kalifornialaisen Eugenia Lolin luomus, jonka asiakkaisiin lukeutuu muun muassa useampaan otteeseen Grammy-ehdokkaaksi noussut amerikkalainen Highly Suspect.

Block Buster lupaa tiedottaa biisilistasta ja ensimmäisistä sinkkulohkaisuista tulevien viikkojen aikana. Yhtye starttaa ensi kuusssa pääasiassa akustisia keikkoja sisältävän unplugged-kiertueen. Katso päivämäärät alta:

14.6. Rock In The City, Kuopio
05.7. Rock In The City, Rauma
06.7. One Pint Pub, Helsinki
12.7. Rock In The City, Lahti
13.7. Sataman Helmi, Kuopio
19.7. Rock In The City, Kouvola
25.7. Kuopiorock, Kuopio*
26.7. Cape Fear Festival, Tuusniemi*
02.8. Rock In The City, Lappeenranta
16.8. Rock In The City, Joensuu

*Normaali sähköinen keikka

Kommentoi julkaisua