Block Buster kiinnitetty Frontiers Musicille – Debyyttialbumi julkaistaan tänä vuonna

Kuva: Pekka Keränen

Kuopiolainen rock-yhtye Block Buster on solminut maailmanlaajuisen sopimuksen italialaisen Frontiers Musicin kanssa. Bändin debyyttialbumi ”Losing Gravity” tullaan niin ikään julkaisemaan loppukesästä.

– Bändillä on jäsenten nuoresta iästä huolimatta jo verrattaen pitkä ura takana ja ollaankin kauan odotettu oikeaa hetkeä ensimmäisen pitkäsoiton julkaisulle. Kansainvälinen soppari on meillä aina ollut tavoitteena, joten on kyllä huikea fiilis. Nyt palaset alkavat loksahtaa kohdilleen.

Viime kesänä bändi uutisoi aloittaneensa albuminsa nauhoitukset Finnvox-studiolla Helsingissä ja sessiot saatiin päätökseen elokuun alussa. Yhtye on uransa aikana julkaissut kolme EP:tä ja kaksi singleä, joista tuorein ”Sweet Mary Jane” saavutti taannoin 100,000 streamauksen rajapyykin Spotifyssä. Block Busterin pojat kertovat tulevan albumin tekoprosessista Kaaoszinen lukijoille:

”Kyseessä ei ole mikään meidän koko uran läpileikkaus, vaan kaikki narulle päätyneistä kappaleista ovat syntyneet viimeisen vuoden tai parin aikana, joista tuoreimmat vain muutama viikko ennen studioon siirtymistä. ”Losing Gravity” tuleekin siis edustamaan varsin hyvin Block Busterin sen hetkistä musiikillista tilaa. Saatiinpa levylle mukaan jokunen niin sanottu yllättäjäkin, eli siis sen tyylisiä kappaleita, joita moni meitä tähän saakka seurannut ei välttämättä osaisi odottaa.”

Kommentoi julkaisua