Block of Flats

Block of Flats julkaisi uutta musiikkia ”Black Swanin” muodossa

Kirjoittanut Niko Kuusela - 24.1.2023

Vaihtoehtorockin tuore tulokas, porvoolainen Block of Flats, julkaisee uutta musiikkia ”Black Swan” -singlen muodossa. Kappaleen on tuottanut Joonas Parkkonen, ja sen on miksannut ja masteroinut Grammy-palkittu Jacob Hansen. Single on toinen lohkaisu yhtyeen syksyllä 2023 julkaistavalta debyyttialbumilta, joka ilmestyy Ranka Kustannuksen kautta.

”Biisin taustalla on ajatus siitä, että ihan liian usein me otetaan jotain uutta ja tulevaa vastaan peläten sitä, vaikka loppujen lopuksi pitäisi antaa mahdollisuus ja katsoa mitä on tarjolla. ’Black Swan’ on kirjoitettu rohkaisuksi tähän”, kuvailee kappaleen säveltäjä-sanoittaja Kauri Koponen.

Neljän lapsuudenystävän, Jonne Nikkilän (laulu), Jesse Katajan (kitara), Kauri Koposen (basso) ja Ossi Ågrenin (rummut), muodostama yhtye julkaisi vuoden 2020 lopussa Jussi Ylikosken luotsaaman Molar Musicin kautta ”Flashbacks & Memories” -debyytti-EP:n, joka sai innostuneen vastaanoton musiikkimedioilta. EP:n sinkkulohkaisut ”Done for Tonight”, ”Do I Even Want You Back” ja ”Nothing Is Gonna Be OK” ovat jyllänneet Spotifyn kansainvälisillä soittolistoilla sekä kotimaisilla radiokanavilla nostaen bändin yhdeksi kiinnostavimmista suomalaisen vaihtoehtorockin tulokkaista. Block of Flats yhdistää musiikissaan tarttuvat popkoukut, mielikuvitukselliset sovitukset sekä elektronisen soundin tuottaen tyylikkäästi toteutettua punk-energialla jalostettua modernia rockia.

Kansainvälisille markkinoille tähtäävä Block of Flats on tunnettu energisistä live-esiintymisistään, joita bändi on ehtinyt ahkeroida runsaasti niin ympäri Suomea kuin ulkomailla. Yhtye nähdään livenä muun muassa 17. maaliskuuta Helsingin Kuudennella Linjalla.

Luetuimmat

Uusimmat