Block Of Flats kävi hiljattain Magnusborgin studiolla nauhoittamassa livevideot ”Flashback & Memories” EP:nsä kappaleisiin: energinen video ”Future”-kappaleen esityksestä katsottavissa

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 11.2.2021

Vahvasta livekunnostaan tunnettu kotimainen rockyhtye Block of Flats vieraili hiljattain Magnusborgin studiolla Porvoossa kuvaamassa syksyllä julkaistun ”Flashback & Memories” -EP:n tiimoilta studioliven, joita bändi tiputtelee ulos biisi kerrallaan aina viikon välein. Ensimmäisenä vuorossa on EP:n ensimmäinen sinkku ”Future”, ja voit katsoa yhtyeen energisen videon kappaleen esityksestä tästä:

Yhtyeen laulaja Jonne Nikkilä kertoo aiheesta seuraavaa:

”Pitkä pätkä ollaan nyt tämän maailmantilanteen takia menty ilman keikkoja ja tuntui, että pitää päästä vetämään tätä EP:tä niin kuin me parhaiten osataan, eli livenä. Ajateltiin, että tää on meille se luontevin tapa soittaa teille EP läpi ennen kuin vihdoin päästään takaisin keikoille.”

Block of Flats julkaisi syksyllä 2020 ”Flashbacks & Memories” -nimeä kantavan EP:n, joka kertoo tarinan menneisyydestä irtautumisesta ja uuden polun löytämisestä. Julkaisu sai musiikkimedialta hyvän vastaanoton ja biisit löysivät tiensä radiosoittoon sekä usealle Spotifyn kansainväliselle soittolistalle.

”Flashbacks & Memories” -EP:n voit kuunnella Spotifysta tästä: