Block Of Flats kävi hiljattain nauhoittamassa livevideot ”Flashback & Memories” -EP:nsä kappaleisiin: energinen video ”Do I Even Want You Back?” -kappaleen esityksestä katsottavissa

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 25.2.2021

Vahvasta livekunnostaan tunnettu kotimainen rockyhtye Block of Flats vieraili hiljattain Magnusborgin studiolla Porvoossa kuvaamassa syksyllä julkaistun ”Flashback & Memories” -EP:n tiimoilta studioliven, jota bändi tiputtelee ulos biisi kerrallaan aina viikon välein. Kolmantena vuorossa on kappale nimeltä ”Do I Even Want You Back?”, ja voit katsoa yhtyeen energisen videon kappaleen esityksestä tästä:

Yhtyeen basisti Kauri toteaa ”Do I Even Want You Back?” -biisin studiolivestä seuraavaa:

”Tää biisi on ollu alusta asti sellainen, joka toimii ehdottomasti parhaiten livenä. Sillee se on alunperin sävelletykin, yhdessä ja siinä hetkessä yhden synateeman päälle. Toivottavasti pian päästään soittamaan tätä myös yleisölle.”

Voit katsoa videot ”Future”- ja ”Nothing Is Gonna Be Ok” -kappaleiden esityksistä tästä:

Yhtyeen laulaja Jonne Nikkilä avasi yhtyeen päätöstä julkaista studiolive Kaaoszinelle seuraavasti:

”Pitkä pätkä ollaan nyt tämän maailmantilanteen takia menty ilman keikkoja ja tuntui, että pitää päästä vetämään tätä EP:tä niin kuin me parhaiten osataan, eli livenä. Ajateltiin, että tää on meille se luontevin tapa soittaa teille EP läpi, ennen kuin vihdoin päästään takaisin keikoille.”

Block of Flats julkaisi syksyllä 2020 ”Flashbacks & Memories” -nimeä kantavan EP:n, joka kertoo tarinan menneisyydestä irtautumisesta ja uuden polun löytämisestä. Julkaisu sai musiikkimedialta hyvän vastaanoton, ja biisit löysivät tiensä radiosoittoon sekä usealle Spotifyn kansainväliselle soittolistalle.

”Flashbacks & Memories” -EP:n voit kuunnella Spotifysta tästä: