Block Of Flats kävi hiljattain nauhoittamassa livevideot ”Flashback & Memories” -EP:nsä kappaleisiin: energinen video ”Done for Tonight” -kappaleen esityksestä katsottavissa

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 4.3.2021

Vahvasta livekunnostaan tunnettu kotimainen rockyhtye Block of Flats vieraili hiljattain Magnusborgin studiolla Porvoossa kuvaamassa syksyllä julkaistun ”Flashback & Memories” -EP:n tiimoilta studioliven, jota bändi tiputtelee ulos biisi kerrallaan aina viikon välein. Neljäntenä vuorossa on kappale nimeltä ”Done for Tonight”, ja voit katsoa yhtyeen energisen videon kappaleen esityksestä tästä:

Yhtyeen kitaristi Jesse toteaa ”Done for Tonight” -biisin studio livestä seuraavaa:

”Tää on ehdottomasti mun lemppari EP:n biiseistä. Tää on sellanen soitannallisesti työntäyteinen biisi, missä tapahtuu kaikennäköistä alusta loppuun asti.”

Voit katsoa videot ”Future”, ”Do I Even Want You Back?” ja ”Nothing Is Gonna Be Ok” -kappaleiden esityksistä tästä:

Yhtyeen laulaja Jonne Nikkilä avasi yhtyeen päätöstä julkaista studiolive Kaaoszinelle seuraavasti:

”Pitkä pätkä ollaan nyt tämän maailmantilanteen takia menty ilman keikkoja ja tuntui, että pitää päästä vetämään tätä EP:tä niin kuin me parhaiten osataan, eli livenä. Ajateltiin, että tää on meille se luontevin tapa soittaa teille EP läpi, ennen kuin vihdoin päästään takaisin keikoille.”

Block of Flats julkaisi syksyllä 2020 ”Flashbacks & Memories” -nimeä kantavan EP:n, joka kertoo tarinan menneisyydestä irtautumisesta ja uuden polun löytämisestä. Julkaisu sai musiikkimedialta hyvän vastaanoton, ja biisit löysivät tiensä radiosoittoon sekä usealle Spotifyn kansainväliselle soittolistalle.

”Flashbacks & Memories” -EP:n voit kuunnella Spotifysta tästä: