Block Of Flats kävi hiljattain nauhoittamassa livevideot ”Flashback & Memories” -EP:nsä kappaleisiin: energinen video ”Nothing Is Gonna Be Ok”-kappaleen esityksestä katsottavissa

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 18.2.2021

Vahvasta livekunnostaan tunnettu kotimainen rockyhtye Block of Flats vieraili hiljattain Magnusborgin studiolla Porvoossa kuvaamassa syksyllä julkaistun ”Flashback & Memories” -EP:n tiimoilta studioliven, jota bändi tiputtelee ulos biisi kerrallaan aina viikon välein. Toisena vuorossa on kappale nimeltä ”Nothing Is Gonna Be Ok”, ja voit katsoa yhtyeen energisen videon kappaleen esityksestä tästä:

Yhtyeen rumpali Ossi toteaa ”Nothing Is Gonna Be Ok:n” studiolivestä seuraavaa:

”Onneksi kerettiin vetää tää biisi pari kertaa livenä. Tätä oli tosi nasta soittaa, varsinkin kun yleisö osasi sanat ja laulu kuului rumpalin penkille asti. Se oli tosi makeeta. Oon myös tosi ilonen, että saatiin tän pandemian keskellä tehtyä studiolive. Toivottavasti jengi diggailee myös tästä.”

Voit katsoa videon EP:n ensimmäisen singlen ”Future” esityksestä tästä:

Yhtyeen laulaja Jonne Nikkilä avasi yhtyeen päätöstä julkaista studiolive Kaaoszinelle seuraavasti:

”Pitkä pätkä ollaan nyt tämän maailmantilanteen takia menty ilman keikkoja ja tuntui, että pitää päästä vetämään tätä EP:tä niin kuin me parhaiten osataan, eli livenä. Ajateltiin, että tää on meille se luontevin tapa soittaa teille EP läpi ennen kuin vihdoin päästään takaisin keikoille.”

Block of Flats julkaisi syksyllä 2020 ”Flashbacks & Memories” -nimeä kantavan EP:n, joka kertoo tarinan menneisyydestä irtautumisesta ja uuden polun löytämisestä. Julkaisu sai musiikkimedialta hyvän vastaanoton, ja biisit löysivät tiensä radiosoittoon sekä usealle Spotifyn kansainväliselle soittolistalle.

”Flashbacks & Memories” -EP:n voit kuunnella Spotifysta tästä: