Block of Flatsin tuore ”Do I Even Want You Back” -single pohtii, onko paluu täydellisen ihmisen luo tarpeellista

Porvoolainen rock-yhtye  julkaisi uuden ”Do I Even Want You Back” -singlen, joka on mukana bändin syksyllä ilmestyvällä EP:llä. EP:n oli tarkoitus ilmestyä huhtikuussa, mutta koronaviruksen vuoksi sen julkaisu siirtyy alkusyksyyn.

Block of Flatsin laulaja Jonne Nikkilä kommentoi uutta kappaletta:

”’Do I Even Want You Back?’ kertoo tarinan siitä, miten kaksi ihmistä täydentävät toisiaan ja kokevat olevan täydellisiä toisilleen. Silti matkan varrella kertyneiden esteiden vuoksi kaikki romahtaa. Joskus jotkut asiat eivät vain kestä, eikä se ole välttämättä kenenkään yksittäisen ihmisen tai tapahtuman syytä – joskus asiat vain eivät ole enää omissa käsissämme. Silloin on parempi antaa ajan kulua. Jonkin ajan kuluttua ja haavojen parannuttua voi kuitenkin tulla tunne, jossa kaipaat sitä kaikkea takaisin. Silloin voit kysyä itseltäsi ’Do I Even Want You Back?’. Näin kävi minulle.”

Rumpali Ossi Ågren kertoo singlen teosta:

”Biisi syntyi alun perin treenien taukojamitteluna. Jonnen synasta löytyi siisti looppi ja alettiin jammailemaan siihen päälle. Me ei aluksi kelattu, että siitä tulisi kokonainen biisi. Jonne teki kuitenkin tästä taukojamista demon ja lähetti se Molar Musicin Jussille. Jussi tykkäsi siitä ja sitten lähettiinkin rakentamaan tästä demosta kokonaista biisiä. Tähän lopulliseen versioon on päädytty aika monen version ja mutkan kautta. Kuitenkin se alkuperäin looppi löytyy biisistä edelleen.”

Kommentoi julkaisua