Blockbuster julkaisi uuden singlen tulevalta albumiltaan

Kuopiolainen hard rock -yhtye Block Buster on julkaissut uuden ”Bulletproof” singlensä. Kyseessä on ensimmäinen lohkaisu bändin tulevalta, vielä nimeämättömältä debyyttialbumilta.

”Todella hyvä fiilis, kun pitkän työn tulos alkaa pikkuhiljaa konkretisoitumaan ja sitä pääsee esittelemään muulle maailmalle” toteaa rumpali Jaakko Metsäpelto.

Block Buster kävi äänittämässä singlen joulukuussa Helsingin Finnvox-studiolla Santa Cruz -yhtyeestä tuttu Johnny Cruz tuottajanaan. Bändin mukaan mies onkin vahva ehdokas koko levyn tuottajaksi: ”Levyn äänityksiä on tarkoitus jatkaa hieman keväämmällä, tällä hetkellä käydään läpi esituotantoprosessia. Johnnyn kanssa on tosi luonteva tehdä hommia ja se ymmärtää meidän jutun sataprosenttisesti, sen lisäksi että saa meistä aina parhaat otot irti.”

Itse kappaletta pojat kommentoivat seuraavasti: ”Bulletproof esittelee meistä sopivalla tavalla kaikki puolet. Biisin vallitsevat elementit ovat helkkarin jykevä riffi ja meille ominainen suora poljento, mutta laulujen osalta se on ehkä melodisinta Block Busteria mitä tähän mennessä on kuultu.”

Viime vuonna bändi esiintyi mm. TUSKA -festivaalin päälavalla, ja yhtyeen leiristä lupaillaan, että kovia juttuja keikkarintamalla on tiedossa myös tälle vuodelle. Tähän mennessä vahvistuneet keikat ovat tässä:

28.1. Henry’s Pub, Kuopio
10.2. Bar Loose, Helsinki
02.3. Jack The Rooster, Tampere
12.3. Freetime, Jyväskylä

Kommentoi julkaisua