Blood Region julkisti uuden laulajansa ”Warrior Heart” -kappaleella: biisin video katsottavissa

Korpimetalli-ryhmä Blood Region julkaisi uuden singlen ”Warrior Heart”. Samalla bändi esittelee uuden laulajansa Annika Jalkasen. Katso ”Warrior Heart” musiikkivideo tästä:

Yhtyeen kitaristi Mika Minkkinen kommentoi kappaletta seuraavasti:

”Warrior Heart on ehdottomasti Blood Region tuotannon parasta antia. Biisissä yhdistyy Tales of the Backwoods elementit ja uudet musiikilliset teemat. Annikan laulu toi uutta voimaa ja samalla uusi sivu kääntyy tarinassa. Ollut mahtava taas olla työstämässä tätä huippu tyyppien kera. Tässä kappaleessa on hyvää energiaa, ja hienoa ollut seurata miten teos on kasvanut alkuvuoden ideoista ja kuinka ollaan työstetty maagisen upea biisi.”

Annika jatkaa:

”Mikan kanssa ollaan vanhoja tuttuja ja hän pyysi uuteen biisin laulamaan. Olen tykännyt Blood Regionin aiemmasta tuotannosta ja uskoin että uusi biisi tulee olemaan myös timanttia, joten suostuin samantien lähtemään tähän mukaan. Blood Regionin kaltaista musiikkia en ole aiemmin laulanut ja se antoikin mukavasti uusia haasteita laulamiseen.

Voi sanoa, että projektina tämä oli hyvin kehittävä, sillä ajoittain mentiin paljonkin oman mukavuusalueen ulkopuolella. Lopputulos on rautainen ja kuin soturin sydän, tahdolla, rakkaudella ja periksiantamattomalla otteella tehtyä. Jätkille iso kiitos kun sain olla tässä mukana.”

Facebook: https://www.facebook.com/bloodregion
Instagram: https://www.instagram.com/bloodregion
Spotify: https://spoti.fi/2r4Xwrn

Kommentoi julkaisua