Bloodred Hourglass – Kurkistus musavideon kulisseihin ja uusi kitaristi!

Mikä on parempaa kuin kaksi kitaristia? No kolme kitaristia tietenkin. Sen sijaan, että kuvattaisiin yksi hyvännäköinen musiikkivideo, on parempi kuvata kaksi erittäin hyvän näköistä musiikkivideota. Bloodred Hourglass kuvasi tammikuussa Mikkelissä musiikkivideoita tulevaa levyä silmällä pitäen. KaaosZine pääsi kurkistamaan videokuvausten kulisseihin ja kyselemään hieman tarkemmin bändin kuulumisia. Maistiainen uudesta materiaalista ei ainakaan helpota tulevan levyn ja livekeikkojen odotusta, varsinkaan nyt kun yhtyeen kokoonpanoon liittyi vielä kolmas kitaristi Eero Silvonen.

Mitä ihmettä, kertokaas lisää!

Jokainen julkaisu on aina omanlaisensa näytönpaikka, mutta viimeisimmän ”Godsend”-levyn (2019) tiimoilta varsinkin keikoilla on väreillyt tunnelma, että tässä olisi sauma nousta pikku hiljaa seuraavalle portaalle. Tällaisia tilaisuuksia ei sovi pilata keskinkertaisella levyllä, joten entisen pääsäveltäjä Antin jättäydyttyä pois bändistä, huomasimme olevamme tavallaan kaksinkertaisen haasteen edessä. Seuraavalla julkaisulla pitäisi paitsi iskeä kädellinen ässiä pöytään, myös tehdä se ilman alkuperäistä hovijakajaa. 
Haasteen edessä ei vapistu, mutta kun tajuttiin lähipiiristä löytyvän eräs äärimmäisen terävän riffikynän ja huomattavan sävellyspowerin omaava kitaristi, todettiin olevan typeryyttä jättää myös tämä kortti kääntämättä – niinpä pyydettiin Eeroa mukaan sävellystyöhön. Keikkatuurauksista tuttu ja kovalla työmoraalilla varustettu mies päätyikin kirjoittamaan puolet levyn materiaalista ja ottamaan merkittävää roolia varsinaisissa äänityksissä. Prosessin aikana alkoi tuntua täysin selvältä, että myös Eero kuuluu vakiokalustoon. Reiluina jätkinä kuitenkin kysyttiin liittymishalukkuutta häneltä vasta pari viikkoa sitten ja ilmoitettiin samalla, että ylihuomenna pitäisi sitten saapua Mikkeliin videokuvauksiin!

Milloin musiikkivideot on tarkoitus julkaista?

Uuden levyn suhteen konkreettinen pelinavaus tapahtuu, kun ensimmäinen video painetaan linjoille aivan lähiviikkoina.

Milloin levy tulee ulos?

Tämän vuoden aikana – tätä tarkemmin ei valitettavasti voida tässä vaiheessa infota…. toki lisää kuunneltavaa tullaan pudottelemaan ennen levyn ilmestymistä!

Terveisiä KaaosZinen lukijoille?

BRHG:n some seurantaan, jotta voitte tuoreeltaan väijyä, kun ekalla sinkulla pöytään lyödäänkin ässiä neljän sijasta kuusi.

Katso tästä kuvia musiikkivideon kuvauksista:

 

Teksti ja kuvat Outi Puhakka / OutoKuva