Bloodride kesäkuussa Euroopan-kiertueelle sekä yhteistyöhön Kaamos Agencyn kanssa

 suuntaa kesäkuussa Euroopan-kiertueelle sekä yhteistyöhön Kaamos Agencyn kanssa. Bändi julkaisee kaksi ennen julkaisematonta biisiä sekä uudet kotisivut. Kesäkuussa 2019 pääkaupunkiseutulainen thrash-jyrä Bloodride suuntaa Eurooppaan yhdysvaltalaisen metallilegenda Nunslaughterin, sveitsiläisen Disparagen sekä kotimaisen grindpioneeri Inferian seurassa. Kiertue alkaa Prahasta 9.6. ja metallikaravaani kulkee kuuden maan läpi.

Kiertuepäivät:
09.06. Tsekki, Praha, Modra Vopice
10.06. Tsekki, Ostrava, Barrak
11.06. Slovakia, Banska Bystrica, Tartaros Club
12.06. Slovenia, Ljubljana, Channel Zero
13.06. Italia, Parma, Mu Club
14.06. Itävalta, Landeck, Altes Kino
15.06. Saksa, Wermelskirchen, AJZ Bahndamm
16.06. Saksa, Osnabrück, Bastard Club

Lisäksi Bloodride on juuri kiinnitetty kotimaisen uuden ohjelmatoimiston, Kaamos Agencyn rosteriin. Kitaristi Teemu Vähäkangas kommentoi:

”Yhteistyömme ajoittuu juuri sopivaan kohtaan, kun uutta materiaalia alkaa olla äänitysvalmiina ja keikkojen hommaaminen lähitulevaisuuteen on pian taas edessä. Kaamos Agencyn Petri on tekijämies ja tuttu pitkältä ajalta, joten yhteistyö tulee varmasti olemaan oikein sujuvaa.”

Bloodride on julkistanut myös uudistetut kotisivut sekä ensimmäiseltä ”Crowned In Hell” -albumiltaan kaksi ennen kuulematonta biisiä. ”Dying Alive” ja ”Graveyard Shift” löytyvät YouTubesta sekä bändin Bandcampista. ”Ylijääneet biisit melkein unohtuivat ullakolle, ja kun ei niitä ole bonusbiiseinäkään muistettu käyttää, niin tulkoot julki nyt näin.”, tuumii vokalisti J. Leskinen.

Kokoonpano:
J. Leskinen – vokaalit
Simo Partanen – kitara
Teemu Vähäkangas – kitara
Esa Pennala – basso, taustalaulu
Petteri Lammassaari – rummut, taustalaulu

Diskografia:
”Taste of Bloodride” -demo 2003
”Bloodridden Disease” -EP 2004
Supreme Predator” -single 2010
”Crowned In Hell” – albumi 2011
”Bloodmachine” – albumi 2014
”Planet Alcatraz” – albumi 2016

 

Kommentoi julkaisua