Bob Kulickin esiintyminen KISS & Hard Rock Convention II Expossa peruuntuu: tilalle Acceptissa aikoinaan laulanut David Reece

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 19.3.2019

KISS Army Finland järjestää yhdessä On The Rocksin kanssa KISS & Hard Rock Convention II:n lauantaina 23.3.2019 Helsingissä, On The Rocksin alakerrassa. Alun perin tapahtumaan kaavailtu Bob Kulick on joutunut peruuttamaan esiintymisensä, ja hänen tilalleen ohjelmistoon on vahvistettu saksalaisessa heavy metal -legenda Acceptissa vuosina 1988–1989 laulanut David Reece. Muita tapahtumassa esiintyviä muusikoita ovat mm. Jean Beauvoir, Ron Keel, Doug Blair, Marc Russell sekä Paulo Ribaldini.

Mukana tapahtumassa ovat myyntipöydillään TPL Records (SWE), Keltainen Jäänsärkijä, T-Shirt By Mail (SWE), KISS Army Sweden sekä monia muita. Livemusiikki kuuluu olennaisena osana Conventioneihin, joten tälläkin kertaa paikalle on kutsuttu useita artisteja, joista osa ei suoranaisesti liity KISSiin. Tästä syystä nimeksi valikoitui KISS & Hard Rock Convention II, ja tapahtuma onkin tarkoitettu kaikille raskaamman rockin ystäville.

Kaikki paikalla olevat artistivieraat esiintyvät paikallisten muusikoiden säestämänä ja tapaavat fanejaan, sekä vastaavat yleisön ja järjestäjien kysymyksiin livehaastatteluissa. Artisteilla on myös omat myyntipöytänsä.

”Pyrimme takaamaan sen, että kaikki halukkaat saavat tavata henkilökohtaisesti haluamansa artistit, pyytää valokuvia, ja miksei vaikka muutamia nimikirjoituksiakin. Kaikilla artisteilla on kertomansa mukaan runsaasti myytävää mukana, joten siitä homma ei ainakaan jää kiinni” kertoo Marko Syrjälä, KISS Army Finlandin puheenjohtaja.
Lisää artisteja ilmoitetaan lähipäivien aikana!

KISS & HARD ROCK CONVENTION II
23.03.2019
Liput 22/25 e: https://www.tiketti.fi/kiss-and-hard-rock-convention-ii-on-the-rocks-helsinki-lippuja/59702

On The Rocks
Mikonkatu 3
00100 Helsinki
www.rocks.fi

www.kissarmyfinland.com

Luetuimmat

Uusimmat