Bob Malmström – Future Of Punk osa 2/4

Bob MalmströmBob Malmström julkaisee neliosaisen dokumenttisarjan matkastaan musiikin maailmassa. Dokumentin neljässä osassa pureudutaan mm. levyntekoon, elämään tien päällä ja juurisyihin Bob Malmströmin taustalla. Sarjassa saat mm. vastaukset kysymyksiin ”Mikä tekee Bob Malmströmistä Bob Malmströmin?” ja ”Mitkä ovat vaikuttimet bändin taustalla?”. Lue lisää nähdäksesi koko lehdistötiedote sekä katsoaksesi dokumentin toinen osa ennakkoon Kaaoszinesta!

Dokumentissa nähdään henkilöhaastattelujen lisäksi varta vasten projektia varten kuvattu ja nauhoitettu PKKY studiolive kappaleista Eliten, Tala svenska eller dö, Punkens framtid, K.F.S.F. ja Vaginalrevolt.

Bob Malmströmin basisti Carl Johan Langenskiöld kertoo dokumentin teosta seuraavaa.

”Olemme suomen eittämättä komein ja charmikkain, mutta kuitenkin hillityn tyylikäs ja jopa vaatimaton yhtye. Päätimme juhlistaa tätä erinomaisuuttamme näyttämällä köyhälle kylmyyden raiskaamalle kansalle, miltä tuntuu kylpeä kullan loistossa ja jatkuvassa auringon paisteessa. Olisi ollut suunnaton häpeä, kenties jopa rikos jättää tämä tarina kertomatta.

Otimme silkkisten siipiemme suojaan Sami Ukkosen ja annoimme hänen kulkea mahtavuuttamme varjossa hetken, jotta hän saisi edes kerran elämässään tuntea lähietäisyydeltä mitä on onnistuminen. Sami oli siinä määrin poikkeuksellinen suomalainen, että hän täytti tehtävänsä kelvollisesti. Kyllä tässä nuoressa vesselissä on potentiaalia. Kenties voimme leipoa hänestä joskus kunniallisen kansalaisen?

Sami väänsi ja ahersi dokumentin parissa luterilaisella työmoraalilla ja sai kuin saikin aikaiseksi kohtalaisen edustavan kuvauksen elämästämme ja työstämme musiikin parissa. Ikävä kyllä emme aikataulusyistä johtuen ehtineet puuttua Samin dokumenttiin jättämiin asiattomuuksiin vierailijoiden osalta, joten emme heidän osaltaan voi allekirjoittaa kaikkea sanottua. Piiskan olisi pitänyt purra kovempaa, mutta annettakoon Samille anteeksi, onhan hän vain kouvolalainen perusduunari.”

Osa 1/4:

Osa 2/4:

Kommentoi julkaisua