Bodom After Midnightille musiikkivideon ohjannut Ykä Järvinen julkaisi videomateriaalia Alexi Laihon viimeisistä studiosessioista

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 3.1.2022

Alexi Laihon kuolemasta tuli hetki sitten kuluneeksi tasan vuosi. Nyt Bodom After Midnight -yhtyeelle ”Paint The Sky With Blood” -kappaleen musiikkivideon ohjannut, leikannut ja tuottanut Ykä Järvinen on jakanut ennen julkaisematonta videomateriaalia edesmenneestä kitarasuuruudesta.

Videomateriaali on nauhoitettu noin kuukautta ennen Laihon kuolemaa, ja se sisältää pätkiä erityisesti lauluäänityksistä. Voit katsoa pätkän alhaalta.

Kaupallinen yhteistyö

Vinyylien suosio kasvaa kasvamistaan - Backstage Rock Shop tuo myyntiin kiinnostavia harvinaisuuksia ja uudelleenjulkaisuja →

”Minulla on melkoisen paljon kuvamateriaalia näistä Bodom After Midnightin studiosessioista, joita ei koskaan julkaistu, koska maestro poistui tästä maailmasta liian aikaisin. En tiedä tullaanko tätä materiaalia julkaisemaan tämän enempää, mutta tässä on lyhyt pätkä, jonka editoin yli vuosi sitten demoksi. Toivottavasti nautitte siitä”, Järvinen kirjoittaa.