Bon Jovi Suomeen Kesäkuussa

lähtee Euroopan-kiertueelle ensi kesänä ja saapuu samalla myös Suomeen. Yhtyeen odotettu konsertti tapahtuu Helsingin Olympiastadionilla perjantaina 17. kesäkuuta. Yhtye esiintyi Suomessa edellisen kerran kesäkuussa 2008. Konsertin lipunmyynti käynnistyy maanantaina 8. marraskuuta Lippupalvelussa ja Menolipussa.

Bon Jovi on parhaillaan lopettelemassa kuluvaa vuottaan Espanjan, Japanin, Uuden-Seelannin ja Australian keikoilla. Ensi vuonna on luvassa esiintymisiä ympäri Eurooppaa sekä myös Yhdysvaltoihin ja Kanadaan. Bon Jovi 2011 Tourin Euroopan-osuus käynnistyy 8. kesäkuuta Zagrebista ja päättyy heinäkuun lopussa Lissaboniin. Tänä vuonna on vielä tuloillaan myös liuta televisio- ja radioesiintymisiä, esimerkiksi BBC Radio 2:n Simon Mayo Show (For Children In Need 2010) sekä MTV:n European Music Awards Madridissa marraskuussa. Bon Jovi osallistuu MTV EMAs 2010 -livelähetykseen 7. marraskuuta, jossa bändille jaetaan Global Icon -palkinto.

Bon Jovi antaa myös pian faneilleen mahdollisuuden kokea yhden tämän vuoden historiallisimmista konserttisarjoista, kun ”Bon Jovi – The Circle Tour” -konserttielokuva saapuu marraskuussa eurooppalaisiin teattereihin. Fanit pääsevät tuolloin näkemään valkokankaalta, kun bändi esiintyi neljänä iltana loppuunmyydylle New Meadowlands Stadiumille New Jerseyssä toukokuussa. Suomeen leffaa ei tosin tällä kertaa saatu teatterilevitykseen.

Bon Jovi julkaisee marraskuun alussa lisäksi ”Greatest Hits” -kokoelman, joka sisältää yhtyeen parhaimpia kappaleita vuosien varrelta, mm. ”Livin’ On A Prayer”, ”Always”, ”It’s My Life”, ”Wanted Dead Or Alive” ja ”Who Says I Can’t Go Home”. Kaksi uutta biisiä, tuore ”What Do You Got?” -single etunenässä, täydentävät kattauksen. Bon Jovi -fanien iloksi kokoelmalevystä on tulossa myös lisää vanhempia hittejä ja neljä uutta kappaletta sisältävä Deluxe Edition sekä ”Greatest Hits” -dvd, jolta löytyy bändin rakastetuimpia musiikkivideoita ja livemateriaalia. Bändi on myös juuri lisännyt nettisivuilleen videon, jossa se esittää ”(It’s Hard) Letting You Go” -hittinsä livenä O2 Arenalla kesäkuussa. Harvoin livenä esitetty kappale on fanien suosikki ja se löytyy nyt videona osoitteesta www.bonjovi.com/signup.

Grammy-palkittu Bon Jovi on myynyt maailmanlaajuisesti yli 120 miljoonaa albumia. Bändi on huikean uransa aikana esiintynyt yli 2600 konsertissa yli 50 maassa yli 34 miljoonalle fanille. Yhtye tunnetaan tiukasta livekunnostaan ja mukaansatempaavista keikoistaan, joilla bändi antaa faneilleen kaikkensa. Bon Jovin Helsingin konsertin toteuttavat yhteistyössä ja .

KONSERTTI: Pe 17.6.2011 Helsinki, . Portit auki klo 17

LIPUT: Myyntiin ma 8.11.2010 klo 9.00. 89 / 73 / 69 euroa ­+ mahd. toimituskulut Lippupalvelun myyntipisteistä, puhelinpalvelusta 0600-10-800 (1,96 euroa/min + pvm) ja 0600-10-020 (6,79 euroa/puhelu + pvm) ja netistä www.lippupalvelu.fi sekä Menolipun puhelinpalvelusta 0600 414 505 (1,75 euroa/min + pvm) ja netistä www.menolippu.fi

www.bonjovi.com | www.eastway.fi | www.livenation.fi

Kommentoi julkaisua