Borknagar julkaisee uuden albuminsa ”True North” syksyllä: ”Albumi on monipuolisin, vahvin ja suurielkeisin kaikista Borknagar-julkaisuista”

Norjalainen black metallia ja progressiivista metallia yhdistelevä Borknagar on ilmoittanut julkaisevansa uuden studioalbuminsa ”True North” syksyllä. Albumi ilmestyy syyskuun 27. päivä Century Median kautta. Albumin on miksannut ja masteroinut legendaarinen ruotsalainen tuottaja Jens Bogren, joka tunnetaan lukuisten metallialbumien miksaajana sekä masteroijana. Albumin kansikuvasta vastaavat jälleen Thor Erik Dullum sekä Marcelo Vasco Arts, jotka ovat tehneet yhtyeen kanssa ennenkin yhteistyötä. Bändin kitaristi Øystein G. Brun kertoo:

”Matkamme on ollut myrskyisä, ja olemmekin todella innoissamme päästessämme vihdoinkin kertomaan uutisia tulevasta albumistamme. Olemme kuluttaneet lähes kaksi vuotta säveltässämme, nauhoittaessamme ja tuottaessamme ’True Northia’ ja olemmekin todella ylpeitä siitä, mitä olemme saaneet aikaan. Koko yhtyeen puolesta pystyn sanomaan, että olemme vieneet musiikilliset kokeilumme äärirajoilleen samalla, kun juuremme ovat kiinnittyneet entistä syvemmälle pohjoiseen maaperään. Tämä albumi on monipuolisin, vahvin ja suurielkeisin kaikista Borknagar-julkaisuista tähän päivään mennessä! Siitä ei ole epäilystäkään. Kansikuvan kohdalla olemme tehneet jälleen työtä Thor Erik Dullumin sekä Marcelo Vasco Artsin kanssa. Oli alusta asti selvää, että haluamme kannen olevan selkeä ja orgaaninen, ja että se esittelee albumin kylmää ja pohjoista olemusta. Mikä olisikaan luonnollisempaa kuin oman pohjoisen ympäristömme käyttäminen? Olemme myös hyvin iloisia paljastaessamme, että olemme laajentaneet sopimustamme Century Media Recordsin kanssa. Suunta eteenpäin!”

Yhtyeen edellinen studioalbumi ”Winter Thrice” julkaistiin vuonna 2016.

Kommentoi julkaisua