Bob Malmström ja The Enchained -splitin videot ennakkonäytössä

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 31.1.2020

Yhdessä moni asia on mukavampaa. Bob Malmström ja The Enchained julkaisevat splitin 7″ vinyyleinä, joissa molemmilta orkestereilta kuullaan kaksi kappaletta. Yhdessä keikkaillaan myös kevään mittaan, ja sekä splittiä että tuoreita videoita juhlistetaan 31. tammikuuta -1. helmikuuta järjestettävässä Helsinki Must Be Destroyed tapahtumassa. Vinyyleitä odotellessanne voitte tutustua Kaaoszinen sivuilta tuoreisiin videoihin:

BOB MALMSTRÖM

Nu metal. Tuo parjattu ja hyljeksitty metallimusiikin kummajainen on kokenut 2010-luvun loppuvuosista lähtien uutta tulemista. Missä raha haisee, siellä Bob Malmström on. Ensiesittelyssä Bob Malmströmin tuore ”Sälj Åland feat. JAG” musiikkivideo. S’il vous plaît!

Kaupallinen tiedote: Tämän katselu- ja kuuntelukokemuksen sinulle tuo Oy aaBee Ab. Kiitokset myös kameratyöskentelyn suurmestari Heikki Kosomaalle.

THE ENCHAINED

Se on viittä vaille, että alkaa korpeemaan tää oravanpyörä! Siitä fiiliksestä kertoo The EnchainedinIt`s Time To Go”. Videon päähenkilölle pukkaa vähän ressiä, joten pakkohan se on luonnollisesti haistattaa ketut kaikelle ja purjehtia eeppisesti auringonlaskuun. Onko se sitten unelmaa, toivoa, suunnitelmaa, muistoa vai rinnakkaistodellisuutta – olkoon se kuulijan korvissa. Videon toteutti John La Hanhi Productions ja Jukka Pihlajaniemi.

Molemmat kappaleet löytyvät tulevalta split 7″ -julkaisulta. Ennakkotilaukset voi osoittaa osoitteeseen elitbolaget@gmail.com. Lisätiedot: http://www.elitbolaget.com/

Bob Malmström ja The Enchained tien päällä:
31.1 Helsinki – On the Rocks – Helsinki Must Be Destroyed (perjantaina Bob Malmström, The Enchained, One Hidden Frame, St. Hood, Rattus; lauantaina Kehonrakentajat, Strum 101, Miettiin, Korkkivika, The Backstabbers, Terveet Kädet) – Osta liput: https://www.tiketti.fi/helsinki-must-be-destroyed-on-the-rocks-helsinki-tickets/66572
13.3 Turku – Saaristobaari: Bob Malmström
14.3 Maarianhamina – Bastun: Bob Malmström
28.3 Helsinki – Lepakkomies: Bob Malmström 10 vuotta! (Lineup julkaistaan myöhemmin)
17.4 Kotka – Haukka Music Bar: Bob Malmström, mukana Tvärnitad ja The Enchained
18.4 Karjaa – Pub Norris: Bob Malmström, mukana Tvärnitad ja The Enchained
1.5 Ruotsi TBA: Bob Malmström, Tvärnitad
2.5 Ruotsi TBA: Bob Malmström, Tvärnitad
15.5 Lappeenranta – Lucky Monkeys: Bob Malmström, mukana The Enchained
16.5 Lohja – Rock’n’roll Cafe: Bob Malmström, mukana The Enchained
11.7 Pohjanmaa TBA