Boycott julkaisi odotetun paluualbuminsa – yhtye tänään keikalla Helsingissä

Kirjoittanut Teemu Esko - 20.10.2017

Jo alkuvuodesta valtamediassa uutisoitu Boycott -yhtyeen paluu konkretisoituu tänään, kun yhtyeen uusi ”The Mighty” -albumi on julkaistu! ”Thunder”-, ”Partners In Crime”– ja ”Still I Rise” -singleillä jo ennakkovaroitusta antanut yhtye nähdään tänään myös livenä Helsingin G Livelabissa, jossa vietetään yhtyeen levyn intiimejä julkaisujuhlia, samalla nostaen maljaa myös yhtyeen 30-vuotiselle uralle. Keikalle on vapautunut vielä muutamia lippuja, jotka ovat ostettavissa osoitteessa: www.glivelab.fi.

Yhtyeen todellinen uusi tuleminen on ollut melkoinen matka myös henkisesti.

”Tämä viikko on taas kävelty vähän kuin tyhjän päällä. Jonkin aikaa sitten koettu riemu levyn valmistumisesta on muuttunut joka kerta uudelleen tuntemattomassa maastossa vaeltamiseksi. Silti kokemus kertoo, että viimeistään julkaisupäivänä ennen julkaisukeikkaa olo muuttuu kihelmöivän odottavaksi, ja se aniharvoin esiintyvä perhosparvi vatsassa esittäytyy. Siitä eteenpäin kaikki on kuuntelevan yleisön käsissä. Parhaimmillaan he taikovat toiveet toteen. Lasken sydämellä tehdyn huomaanne”, Tommi sanoo.

”The Mightylla” on mukana myös kaksi vierailijaa, Ilmari Läntinen sekä maailmallakin jo mainetta niittänyt uusi upea laulajatar Ina Forsman, joka tulkitsee sielukkaan ”Bittersweet” -dueton yhdessä Tommi Läntisen kanssa. Stemmoja laulavat LEO alias Leo Stillmann, sekä muun muassa Thunderstonessa vaikuttava Pasi Rantanen.

Uuden albumin lisäksi Warner Music Finland julkaisi Boycottin 30-vuotisen taipaleen kunniaksi jo aiemmin tänä syksynä juhlavinyylin, jolla yhtyeen uran ensimmäinen levy sai uuden miksauksen ja masteroinnin Finnvoxin Risto Hemmin ja Mika Jussilan käsissä.

Tsekkaa uusi albumi sekä rockin perusasioihin pureutuva ”Thunder” -video nyt tästä:

www.facebook.com/boycottbandofficial
www.tommilantinen.fi

Luetuimmat

Uusimmat