Breaking Benjamin julkaisee uuden ”Aurora”-nimisen kokoelma-albuminsa tammikuussa

Kirjoittanut Nicole Hellberg - 28.10.2019


Yhdysvaltalainen rock-yhtye Breaking Benjamin tulee julkaisemaan 24. tammikuuta erityisen kokoelmalevyn, joka kantaa nimeä ”Aurora”. Albumilla kuullaan eri artistivieraita ja tunnetuimpien kappaleiden akustisia versioita. Yhtyeen keulahahmo Ben Burnley on kertonut tulevan julkaisun olevan erityisesti kunnianosoitus ja kiitos bändin faneille:


”This album is a celebration of our incredible fans; for those who have been there since hearing ’So Cold’ for the first time in 2004, and the new ones who have joined us on this amazing journey along the way. We’ve always shared a unique emotional connection to our music with our fans, and this album attributes to those dark times and euphoric ones. From wherever you joined along the road to ’Aurora’, this one is for you. Thank you.”


”Aurora”-albumin kappaleet ja vierailevat artistit:

01. So Cold (”Aurora”-versio)
02. Failure (featuring Michael Barnes) (”Aurora”-versio)
03. Far Away (featuring Scooter Ward)
04. Angels Fall (”Aurora”-versio)
05. Red Cold River (featuring Spencer Chamberlain) (”Aurora”-versio)
06. Tourniquet (”Aurora”-versio)
07. Dance With The Devil (featuring Adam Gontier) (”Aurora”-versio)
08. Never Again (”Aurora”-versio)
09. Torn In Two (”Aurora”-versio)
10. Dear Agony (featuring Lacey Sturm) (”Aurora”-versio)