Brian Mayn mukaan on yhä mahdollista, että hänen ja Tony Iommin yhdessä tekemää musiikkia päästään kuulemaan vielä jonain päivänä

Queen + Adam Lambert live @ Hartwal Arena, Helsinki, 19.11.2017

Vuonna 2013 Black Sabbathin legendaarinen kitaristi Tony Iommi kertoi medialle suunnittelevansa musiikillista yhteistyötä rock-suuruus Queenin kitaristi Brian Mayn kanssa. Vuonna 2017 aihe oli vieläkin tapetilla, ja tämän johdosta on ilmeisesti syntynytkin joukko kappaleita, jotka eivät valitettavasti ole päätyneet julkisuuteen.

Guitar Worldin tuoreessa haastattelussa Brian May toteaa, että on kuitenkin yhä mahdollista, että yhteistyön hedelmät julkaistaan vielä jonain päivänä:

”Kuuntelin osan tuntien kitarajammailusta, jonka Tony oli nauhoittanut. Ajattelin, että olisi mahtavaa tehdä niistä joskus kokoelma-albumi. Ajatuksena oli, että julkaisisimme nämä riffit jossain muodossa niin, että ihmiset voisivat tehdä niistä omia kappaleitaan. Voisi tehdä omaa musiikkia, jossa kitaraa soittaa Tony Iommi. Kuinka mahtavaa se olisi?”

Nähtäväksi jää, tullaanko noita riffejä kuulemaan ikinä. Samassa haastattelussa May myös kuvailee ystävyyttään Iommin kanssa:

”Puhumme enemmän kuin teemme mitään muuta, mutta puhumme erittäin paljon. Hän on läheisin ystäväni tällä alalla, ja on ollut sitä jo useita vuosia. Voisin kirjoittaa Tonysta kirjoja, koska hän on kaikista… En edes tiedä, miten pukea sitä sanoiksi. Hän on valoisa ihmisolento. Upea, kiltti luonto ja hämmentävä huumorintaju. Ja totta kai hän on myös heavy metalin isä. Hän sai sen aikaan. Se on hänen sormistaan ja mielestään. Hän teki siitä mahdollista.”