Bring Me The Horizon marraskuussa Kaapelitehtaalle

Bring Me The Horizon 2015Metalcore-yhtye Bring Me The Horizon soittaa loppusyksystä uransa suurimman oman konserttinsa Suomessa. Viimeksi loppuunmyydyssä The Circuksessa esiintynyt brittibändi konsertoi Helsingin Kaapelitehtaalla maanantaina 16. marraskuuta. Tapahtuman liput tulevat myyntiin Lippupisteessä ja Tiketissä perjantaina 4. syyskuuta.

11. syyskuuta uuden ”That’s The Spirit” -albumin julkaiseva Bring Me The Horizon on jo vuosia ollut metalcore-genren kiistattomia kärkiyhtyeitä. Vokalisti Oliver Sykesin johtama viisikko on valittu useita kertoja esimerkiksi arvovaltaisissa Kerrang!- ja Rock Sound -lehdissä vuoden parhaaksi bändiksi ja live-esiintyjäksi.

Keväällä 2013 ilmestynyt nelosalbumi ”Sempiternal” oli jättimäinen menestys, joten myös Bring Me The Horizonin ajankohtaiselle uutuuslevylle on asetettu suuret odotukset. Levyn ensimaistiaiset ”Throne” ja ”Happy Song” ovat molemmat keränneet lyhyessä ajassa useita miljoonia kuuntelukertoja niin Spotifyssa kuin Youtubessakin.

Illan aluksi nähdään kaksi yhdysvaltalaista lämmittelijää. PVRIS yhdistelee tuotannossaan post-hardcorea, vaihtoehtorockia ja elektronista musiikkia. Viime vuonna ”White Noise” -debyyttilevynsä julkaissut yhtye tunnetaan parhaiten kappaleistaan ”My House” ja ”St. Patrick”. Beartooth on puolestaan Attack Attack! -bändistä tutun vokalisti Caleb Shomon nykyinen kokoonpano. Vuodesta 2012 toimineen metalcore-yhtyeen esikoislevy ”Disgusting” ilmestyi viime vuonna.

Kaapelitehtaan konserttiin ei ole ikärajaa, mutta täysi-ikäisille on rajattu anniskelualue.

KEIKKA:
Ma 16.11.2015 Helsinki, Kaapelitehdas +PVRIS (USA), Beartooth (USA)

LIPUT:
Myyntiin pe 4.9.2015 klo 9.00
– ennakkoon Lippu.fi ja Tiketti alk. 37,50 EUR
– ovelta 40 EUR