Brittiläisen stoner-legenda Orange Goblinin laulajalta Ben Wardilta oma ohjelmatoimisto Route One: Tarjoaa artisteille erilaisia räätälöityjä palveluita

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 5.11.2020

Brittiläisestä stonerin legendasta Orange Goblinista tunnettu laulaja Ben Ward on ehtinyt toimia laulajan pestin lisäksi musiikkialalla myös managerina, kiertuemanagerina sekä ohjelmamyyjänä United Talent Agency -yrityksessä. Nyt hän on ottanut rohkean askeleen eteenpäin käynnistämällä upouuden ohjelmatoimiston, Route One Bookingin, tarjoamaan räätälöityjä palveluita bändeille. Yritykseen on kiinnitetty sen lanseerauksen yhteydessä jo Fu Manchu, Voivod, Discharge, Earthless, Shooter Jennings, King Creature, Mutoid Man, Royal Thunder sekä tietysti Orange Goblin. Ben War kommentoi tuoretta yritystään seuraavasti:

“Olen aina halunnut perustaa oman ohjelmatoimistoni ja saada vapauden toimia juuri niin kuin taiteilijamme haluavat. Minusta tuntuu, että kun otetaan huomioon elävän musiikkiteollisuuden nykyinen ilmapiiri, tuo aika on nyt.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Työskenneltyäni 25 vuoden ajan artistina, managerina, kiertuemanagerina sekä ohjelmamyyjänä, minulla on oivallus ja kokemus mitä tarvitaan ja olen nähnyt tämän liiketoiminnan kaikista näkökulmista. Rinnallani Jules [Chenoweth, uuden yhtiön apulaisjohtaja) Route One Bookingissa, mielestäni meillä on oikeat ihmiset ja oikeat työkalut aloittamaan uusien ideoiden ja aloitteiden etsiminen tällä haastavalla hetkellä varmistaaksemme, että taiteilijamme ja bändimme ovat edelleen luovia ja viihdyttäviä.

Asiakkaamme ovat katseemme keskipiste ja sen vuoksi minulle työskenteleviä, että he pystyvät työskentelemään. Jos ei työskentele, tällä hetkellä ei myöskään ole liiketoimintaa.
Huolimatta alan epävarmuudesta livekeikkojen paluusta siihen tilanteeseen, joka oli normaali ennen koronaa. Tämä on jännittävä aika aloittaa uusi hanke.”

​​Route One Booking tarjoaa asiakkailleen myös kuljetusvaihtoehtoja kiertueelle, backlineja sekä mahdollisuuden digitaalisen musiikin jakeluun Route Note -yrityksen kautta. Route Notessa vaikuttaa lisäksi mukana Jules Chenoweth, joka kertoo yrityksestä kokonaisuudessaan seuraavaa:

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

”Route One Booking syntyi päättäväisyydestä ja yrittäjyydestä aikana, jolloin sananlaskujen pelimerkit ovat alhaalla. Yrityskokemukseni mukaan nämä tilaisuudet ovat täydellisiä kutemispaikkoja uudelle dynaamiselle liiketoimintamallille ja aikaa soveltaa uusia jännittäviä prosesseja ja ideoita. Ben Wardin johdolla Route One Booking on dynaaminen ja erilainen. Ajan myötä siitä tulee kasvava, johtava, riippumaton varausvirasto, joka on muovattu nykyajan tuhkasta tulevaisuuden perustaksi.”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Luetuimmat

Uusimmat