Broken Hope työstää uutta albumia

Kirjoittanut Satu Haiko - 25.11.2021

Yhdysvaltalainen death metal-yhtye Broken Hope työstää parhaillaan seuraajaa vuonna 2017 ilmestyneelle albumilleen ”Mutilated And Assimilated”. Metal Injectionin mukaan yhtyeen kitaristi Jeremy Wagner kertoi asiasta keskustellessaan bändin vuonna 1991 ilmestyneen debyyttialbumin ”Swamped In Gore” 30-vuotisjuhlasta.

”Viime viikonloppuna Broken Hope juhli ensimmäisen levymme ”Swamped In Gore” 30-vuotispäiviä.”

”Mainitsin videolla This Day In Metalille, että tuntuu kuin se olisi ollut vasta eilen, kun kirjoitin musiikin ja lyriikat tälle ensimmäiselle albumille. Oli jännittävää olla niin nuori ja saada levytyssopimus ja päästä pian maailman parhaimman metallilevymerkin alle: Metal Blade Recordsille.”

”’Swamped In Gore’ on osa sydäntäni ja aina osa Broken Hopen livekonsertteja. Tämä levy – kuten kaikki maailman levyt – on kuolematon. Se on täällä tulevia death metal-fanien sukupolvia varten, jotka löytävät nuoren Broken Hopen debyyttialbumin.

”Haluaisin vielä kertoa lisäksi niille, jotka miettivät, milloin Broken Hope tulee julkaisemaan uuden albumin; vastaus on, että toivomme saavamme jotain ulos vuonna 2022 tai 2023. Mike (Miczek) ja minä olemme kirjoittaneet jotakuinkin viisi uutta kappaletta kahdeksatta studioalbumiamme varten. Niin kauan kuin olen täällä ja hautautuneena sisälle talveksi, aion pitää itseni kiireisenä kirjoittamisesta… Riffit ja lyriikat kulkevat aika kivasti. Kippis!”

Voit kuunnella pyöreitä täyttäneen ”Swamped In Gore”-albumin alta: