Bruce Dickinson käynnisti uuden ”Psycho Schizo Espresso” -podcastin Oxfordin yliopiston professorin kanssa

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 20.10.2021
Iron Maiden @ Hartwall Arena

Legendaarisen heavy metal -yhtye Iron Maidenin solisti Bruce Dickinson on ollut monessa mukana. Nyt Dickinson on päättänyt käynnistää uuden podcastin yhdessä Oxfordin yliopiston psykologian professorin, tohtori Kevin Duttonin kanssa.

Podcast on saanut nimekseen ”Psycho Schizo Espresso”, ja esitteen mukaan se tulee käsittelemään mielenkiintoisia psykologisia ilmiöitä. Podcastin trailerissa sanotaan seuraavaa:

”Jos psykologia olisi maa, se olisi maailman paras matkailukohde. Se on lumottu alue, jossa on jokaiselle jotakin: avaruusolennoista huumeparoneihin, sarjamurhaajista salaliittoteorioihin.”

”Liity älyllisten tutkimusmatkailijoiden Bruce Dickinsonin ja tohtori Kevin Duttonin seuraan Indiana Jones -tyyliseen seikkailuun, jossa he tutustuvat rock-ikoneiden, urheilun supertähtien ja erikoisjoukkojen sotilaiden psyykeeseen ja saavat uusimpia vinkkejä ja näkemyksiä joiltakin planeetan arvostetuimmilta ajatusjohtajilta ja aivotutkijoilta.”

”Jos olet koskaan miettinyt, onko Hannibal Lecterin ja Patrick Batemanin kaltaisia psykopaatteja todella olemassa Hollywoodin käsikirjoittajien ja elokuvaohjaajien mielikuvituksen ulkopuolella, miksi aaveet tuntuvat ilmestyvän vain öisin ja mitä Ilmestyskirjan pysyvimmän ja arvoituksellisimman mysteerin – pedon luvun 666 – todellinen merkitys on, niin tervetuloa ’Flight Psycho Schizo Espresson’ kyytiin ja huomioi ’kiinnitä turvavyö’ -merkki!”.

Kaupallinen yhteistyö

Vinyylien suosio kasvaa kasvamistaan - Backstage Rock Shop tuo myyntiin kiinnostavia harvinaisuuksia ja uudelleenjulkaisuja →

Podcastin ensimmäinen jakso ilmestyy 30. lokakuuta.