Bruce Dickinson kuvailee Paul Di’Annoa Iron Maidenin laulajana: ”Hänen äänensä ei ollut taipuva”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 23.4.2024

Brittiläisen heavy metal -legenda Iron Maidenin laulaja Bruce Dickinsonilta kysyttiin tuoreessa Record Collector -lehden haastattelussa, että milloin hän törmäsi ensimmäistä kertaa yhtyeeseen.

Dickinson vastasi seuraavaa:

”Näin Maidenin ensimmäisen kerran silloisessa Music Machinessa Camdenissa. Samson [Dickinsonin edellinen yhtye] oli pääesiintyjiä, koska managerimme oli rahoittanut keikan ja sanoi: ’Haluamme ykköspaikan’, vaikka emme oikeastaan ansainneet sitä. Se kävi selväksi, kun Maiden esiintyi, koska koko paikka oli täynnä. Olin kuullut huhuja siitä, miten hyviä he olivat, ja ajattelin, että minun on parasta nähdä heidät. Kun he tulivat lavalle, ajattelin, että en ole koskaan nähnyt Deep Purplea, mutta tältä on täytynyt tuntua nähdä heidät parhaassa iässään, kun he rokkasivat täysiä.”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Kysyttäessä, että mitä Dickinson ajatteli yhtyeen silloisesta laulajasta Paul Di’Annosta, tämä vastasi seuraavaa:

”Hän oli okei, mutta hänen äänensä ei ollut kovin taipuva. Ajattelin, että hänen äänensä oli kehittynyt niin pitkälle kuin se voi. Näin heti, mihin muut bändin jäsenet kykenivät, ja muistan ajatelleeni, että hyvä luoja, haluaisin olla tuon bändin keulilla. Ja heti kun he lopettivat soittamisensa, kaikki paikalla olleet poistuivat, ja me olimme pääesiintyjinä noin kolmen ihmisen edessä.”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy