Iron Maiden @ Hartwall Arena

Bruce Dickinson paljastaa tulevan sooloalbuminsa kappalemateriaalin olevan jo puoliksi valmis

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 7.3.2022

Brittiläisen metallilegenda Iron Maidenin solisti Bruce Dickinson on uransa aikana julkaissut myös soololevyjä, joista viimeisin on vuoden 2005 ”Tyranny Of Souls”. Siitä on jo siis hetki aikaa, kun Dickinsonilta ilmestyi levy Maidenin ulkopuolella. Syyskuussa Dickinson kertoi tehneensä jo jonkin verran töitä seuraavan sooloalbuminsa eteen.

Nyt Dickinson paljastaa tuoreessa Consequencen haastattelussa, että hänen tulevan sooloalbuminsa materiaali on jo puoliksi valmis.

Joulukalenteri

Kaaoszinen joulukalenteri 2022 →

”Olen työskennellyt sen parissa Tyranny Of Soulsista lähtien. Mutta lockdownien ja albumien ja Maidenin kiertueiden ja kaiken muun välissä etsin selkeää väliä tarttua toimeen ja sanoa: ’Okei, tämä se tulee olemaan’, ja päästä nauhoittamaan taustaraitoja. Sitten voimme tehdä sen. Olemme nyt siinä vaiheessa, että meillä on jo – en tiedä – 50-70 prosenttia materiaalista albumille, riippuen siitä, mitä valitsemme jo olemassa olevista asioista.”

Dickinson kertoo, että maaliskuisen Maiden-kiertueen jälkeen hän aloittaa hiomaan materiaalia yhteistyökumppaninsa Roy ’Z’ Ramirezin kanssa.