Bruce Dickinsonia, Halestormia, Hardcore Superstaria: Kaaoszinen keikkatärpit syyskuun osalta

Kaaoszinen yhteistyöklubien syksy näyttää hyvin lupaavalta keikkojen saralla. Vaikka illat jo pimenevät ja kylmenevät, niin klubien keikat saavat kyllä hien pintaan ja sykkeen nousemaan. Tässä uutisessa käydään läpi klubien historiaa ja tulevia keikkoja.

On The Rocks, Helsinki
On The Rocks on Helsingin ydinkeskustassa, Mikonkadulla sijaitseva rock-klubi. Se tarjoaa monipuolisesti livemusiikkia, niin dj-keikoista stand-uppiin, kuin hieman rauhallisemmasta musiikista raskaimpaan rokkiin. On The Rocks täytti tänä kesänä 17-vuotta ja sen kunniaksi järjestivät huikean synttäriviikonlopun, jonka aikana nähtiin paljon huikeita live-esityksiä.
On The Rocks tarjoaa syyskuun aikana paljon, mutta yksi varmasti kohokohdista on 13.9. järjestettävä Dynaztyn ja Normandien keikka. 11,50 € Liput

Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus – Tuska 2018

Hevimesta, Oulu
Legendaarinen Hevimesta sijaitsee Oulun keskustassa, Uudellakadulla. Hevimesta avautui vuonna 2017, kun Oulun Kantis muutti nimeään. Hevimesta on pienehkö, mutta todella mukavalla ilmapiirillä varustettu heviluola, joka soittaa rokkia alalajeineen.
Syyskuussa Hevimestan lavalla voi nähdä muun muassa:
8.9. Kaaos Metal Night 13,50 € Liput
28.9. Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus 20,00 € Liput

Rytmikorjaamo, Seinäjoki
Rytmikorjaamon rock-klubi avattiin Seinäjoelle vuonna 2011 rakennukseen, joka toimi ennen postiautovarikkona. Se toimii Seinäjoen elävän musiikin keskuksena, sillä siellä järjestetään livekeikkoja, näyttelyitä, teatteria ja nuorten musiikkiesityksiä. Rytmikorjaamossa on myös kokoustilat sekä lounasravintola.
Syyskuun 28.9. Rytmikorjaamolla kajahtaa ilmoille Mokoma ja External. 19,50 € Liput

WSArena, Vaasa
Vaasan WSArena avattiin maaliskuussa 2016. Arenalta löytyy kaksi lavaa, ja heidän pääasiallinen ideansa on panostaa kotimaisiin sekä paikallisiin bändeihin. WSArena soveltuu moneen, eivätkä he rajoita tapahtumia vain rock-keikkoihin, vaan klubilla voi järjestää vaikka limudiscon tai vanhojen tanssit. Syyskuun lopussa, 29.päivä, sinulla on mahdollisuus päästä katsomaan Vaasaan, kun Genesiksen tribuuttibändi Rock Theatre plays Genesis ottaa lavan haltuun. 28,00 € Liput

Kaiken tämän lisäksi Helsingissä järjestetään näkemisen arvoisia keikkoja myös toisissa tapahtumapaikoissa. Keikkajärjestäjä Live Nationin tapahtumissa nähdään mm. Grammy-palkittu hard rock-yhtye Halestorm Tavastialla 16.9. sekä ruotsalainen energisistä livekeikoistaan tunnettu Hardcore Superstar The Circuksessa 29. päivä syyskuuta.

Turun Logomossa vuorostaan lavan ottaa haltuun Iron Maidenin keulakuva Bruce Dickinson 6. päivä syyskuuta. Esityksessään ”Spoken Word” hän kertoo elämästään, kirjastaan ja vastailee yleisön kysymyksiin.

Kommentoi julkaisua