Brymir julkaisee uuden musiikkivideon ja kiittää fanejaan huikeasta vuodesta

Melodisen death metalin komeetta Brymir julkaisi uuden musiikkivideon kappaleelle ”Gloria In Regum”. Video kuvattiin kesän ja syksyn aikana Japanissa, Suomessa ja vastikään päättyneellä kiertuepätkällä Euroopassa, jossa Brymir soitti Battle Beastin ja Cyhran kanssa. Videon leikkauksesta vastasi Joel Korhonen. Katso ”Gloria In Regum” -kappaleen video tästä:

Uusi video on omistettu yhtyeen faneille ympäri maailman:

– Tahdomme juhlistaa Brymirin bändihistorian merkittävintä vuotta ja koota samalle videolle pätkiä niiltä lukuisilta huikeilta keikoilta, joita olemme päässeet soittamaan ”Wings of Fire” -levymme myötä. Tämä video on omistettu kaikille yhtyeen faneille, jotka ovat tehneet tästä vuodesta niin uskomattoman – kiitos, laulaja Viktor Gullichsen kommentoi.

Brymir kiertää joulukuussa Suomea Children Of Bodomin nykykokoonpanon jäähyväiskiertueen lämmittelijänä. Kiertue alkaa tänään loppuunmyydyltä Seinäjoen Rytmikorjaamolta ja pysähtyy lisäksi Oulussa, Torniossa, Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Jyväskylässä.

Maaliskuussa 2019 julkaistu yhtyeen kolmas albumi “Wings Of Fire” on kerännyt laajalti ylistystä ympäri metallimaailman. Nyt musiikkivideona julkaistu ”Gloria In Regum” on levyn avausraita.

Brymir kiertueella 2019-20
w/ CHILDREN OF BODOM, BLOODRED HOURGLASS

05.12. FI Seinäjoki – Rytmikorjaamo SOLD OUT
06.12. FI Oulu – Teatria
07.12. FI Tornio – Teatria
10.12. FI Helsinki – Tavastia SOLD OUT
11.12. FI Tampere – Pakkahuone
12.12. FI Turku – Logomo
13.12. FI Jyväskylä – Lutakko SOLD OUT
14.12. FI Jyväskylä – Lutakko SOLD OUT

08.02.2020 FI/SE Nordic Metal Cruise

http://www.masterevents.fi/artists/brymir/
http://brymir.com/
https://www.facebook.com/Brymir/
https://open.spotify.com/artist/3YDtlBGmfvE2Xw0avhHeK5?si=3-abN0C0QKSqMAnuDGDc1A

Kommentoi julkaisua