Buckcherry promokuva 2016 Kuva: Richard Booth

Buckcherry siirtyy nauhoittamaan seuraavaa studioalbumiaan lokakuussa

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 30.5.2018
Buckcherry promokuva 2016 Kuva: Richard Booth

Vuodesta 1995 toiminnassa ollut yhdysvaltalainen hard rock -yhtye Buckcherry on aikeissa siirtyä lokakuussa studioon nauhoittamaan uutta studioalbumiaan. Seuraaja vuoden 2015 ”Rock N’ Roll” -albumille tullaan suunnitelmien mukaan julkaisemaan vuoden 2019 alussa. Kyseessä on yhtyeen ensimmäinen albumi sen jälkeen, kun kitaristi Keith Nilson ja rumpali Xavier Muriel jättivät yhtyeen, ja Sean Winchester sekä Kevin Roentgen ottivat heidän paikkansa. Bändin laulaja Josh Todd kertoi detroitilaisen WRIF 101.1 FM -radiokanavan Meltdown -ohjelmalle seuraavaa:

”Saimme juuri kaikki laulut valmiiksi seuraavalle levylle. Se oli kova työ, ja kaikki on sujunut todella hyvin. Aloitamme nauhoitukset lokakuussa.”

Toddin mukaan yhtyeellä kuluu aikaa studiossa ”kolmesta viikosta mahdollisesti aina neljään viikkoon”.

”Valmistelemme kaikki kappaleet ja sovitukset. Suunnittelemme kaiken ennen kuin menemme sisään ja sitten vain nauhoitamme sen niin livenä kuin mahdollista, jotta siihen saa rock-konsertin tunnun. Pystymme rehellisesti nauhoittamaan sen kahdessa viikossa. Teimme niin vuoden 2005 albumin ’15’ kanssa, ja tein sen myös Josh Todd & The Conflict -albumin kanssa. Tällä kertaa haluan vain varmistaa, että me emme kiirehdi liikaa. Ei sillä, että olisimme kiirehtineet aikaisemmin, mutta rutistin läpi kaksi kappaletta per päivä, enkä halua tehdä sitä tällä kertaa; haluan tehdä sen kaikessa rauhassa. Joten saa nähdä, miten nopeasti kaikki valmistuu. Ehkä kolmessa viikossa.”, Todd jatkaa.