Burton C. Bell aikoo esittää Fear Factoryn musiikkia tulevalla kiertueellaan

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 24.5.2023

Yhdysvaltalaisen industrial metal -yhtye Fear Factoryn ja laulaja Burton C. Bellin tiet erkanivat muutama vuosi sitten. Bändi julkisti hetki sitten vihdoin Burtonin seuraajaksi Milo Silvestron, jonka kanssa yhtye on ehtinyt soittaa jo ensimmäiset keikat.

Burton C. Bell puhui tuoreessa Home Is Where The Dark Is -podcastin jaksossa suunnitelmastaan palata keikkailun pariin. Bell haluaa lähteä kiertueelle esittämään entisten bändiensä materiaalia.

”Ihmiset tulevat kuulemaan noita kappaleita uudelleen. Kun palaan tien päälle, soitan niitä. Olen ylpeä 99 prosentista biiseistä, jotka teimme Fear Factoryn kanssa. Kaikki kappaleet eivät ole voittajia, mutta olen ylpeä kaikesta työstä, jonka tein Fear Factoryn, Ascension Of The Watchersin, GZR:n, City Of Firen, Ministryn ja Hatefacen kanssa.Olen ollut mukana kaikissa näissä bändeissä. Kun lähden tien päälle, soitan kaikkien näiden bändien musiikkia”, Bell kertoo ja jatkaa:

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Luonnollisesti tulen soittamaan paljon Fear Factorya, koska minulla on sitä takana 30 vuotta. Mutta se ei tule olemaan pelkästään Fear Factorya. Se tulee olemaan Fear Factorya, Watchersia, klassista GZR:aa, City Of Firea – kaikkea sitä. Siitä tulee hauskaa. Ja jammailen muutaman tyypin kanssa juuri nyt. Työstämme sitä ja otamme niitä askeleita, jotta se toteutuisi.”

Voit kuunnella koko keskustelun alhaalta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy